Πλατφόρμα “JOBS” του Επιμελητηρίου Λάρισας για την εύρεση εργασίας σε Επιχειρήσεις του Νομού Λάρισας

Επιμελητήριο Λάρισας

Ξεκίνησε να λειτουργεί η πλατφόρμα “JOBS”, που αποτελεί ένα σύστημα ζεύξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας για επιχειρήσεις του Ν. Λάρισας και υποψηφίους που αναζητούν εργασία σε επιχειρήσεις του Νομού . Προσφέρεται από το Επιμελητήριο Λάρισας δωρεάν τόσο για τις επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις εργασίας όσο για τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.
Η Πλατφόρμα, είσοδος στην οποία γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου (https://jobs.larcci.gr/), δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους – απόφοιτους πανεπιστημιακών και λοιπών ιδρυμάτων :
Να εγγραφούν και να αναρτήσουν το προφίλ – βιογραφικό τους στην πλατφόρμα
Να αναζητήσουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να δουν τα προφίλ των εταιριών που τις προσφέρουν
Να κάνουν αίτηση σε θέση εργασίας μέσω της πλατφόρμας
Να ενεργοποιήσουν ειδοποιήσεις ώστε να ενημερώνονται εάν υπάρξει θέση εργασίας κοντά στα ενδιαφέροντά τους.
Σημειώνετε ότι τα στοιχεία των βιογραφικών δεν είναι ορατά παρά μόνο στους εργοδότες που έχουν κάνει εγγραφή στο σύστημα.
Η πλατφόρμα έχει σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και φιλοδοξεί να αποτελέσει κομβικό σημείο για την προσφορά και εύρεση εργασίας στην περιοχή μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τόσο στις επιχειρήσεις του Νομού Λάρισας όσο και στους ενδιαφερόμενους για εύρεση εργασίας.
Το Επιμελητήριο Λάρισας καλεί τους αποφοίτους πανεπιστημιακών και λοιπών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων – ανέργους να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους στην πλατφόρμα, ώστε να αρχίσει η προσπάθεια αυτή να αποφέρει καρπούς .

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ