Τότεναμ – Καραμπάγκ 3-0: Την «καθάρισε» με δέκα παίκτες (vid)

Τότεναμ – Καραμπάγκ 3-0: Την «καθάρισε» με δέκα παίκτες (vid)

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη League Phase του Europa League η Τότεναμ που επικράτησε με 3-0 της Καραμπάγκ στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έμεινε με δέκα παίκτες στο 7′ λόγω αποβολής του Ντραγκούσιν, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν τέτοια που δεν την πτόησε καθόλου.

O Ρουμάνος αμυντικός έκανε κακή εκτίμηση στο 7′ και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ζουμπίρ που έκλεψε την μπάλα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Κι όμως, έξι λεπτά μετά ο Σολάνκε έκλεψε ψηλά, άνοιξε δεξιά στον Τζόνσον κι εκείνος πλάσαρε διαγώνια για το 1-0. Στο 28′ ο Κοτσάλσκι έκανε μεγάλη γκάφα, αλλά ο Τζόνσον δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στο 40′ ο Τζαφαργκουλίγεβ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ζουνίνιο έχασε τεράστια ευκαιρία από κοντά.

Στο 52′ και μετά από κόρνερ ο Σαρ με σουτ από κοντά έγραψε το 2-0 και στο 55′ η Καραμπάγ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπισουμά στον Τζαφαργκουλίγεβ, αλλά ο Μπαϊράμοβ εκτέλεσε άστοχα.

Στο 68′ ο Κοτσάλσκι απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Σον και ο Σολάνκε πήρε το ριμπάουντ για το τελικό 3-0 από κοντά.

Τότεναμ: Βικάριο, Γκρέι, Ντραγκουσίν, Φαν Ντε Φεν, Ντέιβις, Σαρ, Μπισουμά (71’ Βέρνερ), Μπέργκβαλ (12’ Ουντόγκι), Τζόνσον (46’ Κουλουσέβσκι), Σον (71’ Μπεντανκούρ), Σολάνκε (85’ Μουρ)

Καραμπάγκ: Κοτσάλσκι, Σίλβα (79’ Α.Χουσεΐνοβ), Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοβ, Τζαφαργκουλίγεβ, Ρομάο (68’ Λιβραμέντο Αντράντε), Αντράντε, Μπαϊράμοβ (67’ Αντάι), Μπενζιά, Ζουμπίρ (79’ Γιάνκοβιτς), Ζουνίνιο

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ