Άγιος Δημήτριος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα 22χρονο και 21χρονη

Άγιος Δημήτριος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα 22χρονο και 21χρονη

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, στοίχισε τη ζωή σε ένα 22χρονο οδηγό μηχανής και την συνεπιβάτιδά του. Έλαβε χώρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Αγίου Δημητρίου και Βάλτου.

Ακόμα ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο έρχεται για να θυμίσει τον βαρύ φόρο αίματος που πληρώνουν -κυρίως νέα παιδιά- στην άσφαλτο. Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην συμβολή της οδού Βάλτου με τη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, όπου μηχανή με δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε με δύναμη με αυτοκίνητο παρά την προσπάθεια του οδηγού να στρίψει αριστερά μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγει το όχημα.

Από την ιδιαίτερα σφοδρή σύγκρουση ο 22χρονος οδηγός της μηχανής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η συνεπιβάτιδα, ηλικίας 21 ετών, όπου σήμερα άφησε και αυτή την τελευταία της πνοή το πρωί του Σαββάτου. Η οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μηχανή κατέβαινε τη Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου στο ρεύμα προς Άλιμο, όταν ξαφνικά ένα ΙΧ βγήκε από την οδό Βάλτου, παραβιάζοντας το STOP. Ο οδηγός της μηχανής προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δυστυχώς το αυτοκίνητο και η μηχανή κινήθηκαν προς την ίδια κατέυθυνση.

Το τροχαίο, δυστυχώς, έγινε αντικείμενο μικροπολιτικής από δημοτική παράταξη της πόλης που συνέδεε το ατύχημα με την μη ύπαρξη φωτεινού STOP με LED όπως συμβαίνει σε άλλους δήμους της Αττικής.

Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, η Χριστίνα Μαργαρίτη, με ανάρτησή της σήμερα το πρωί, ανέφερε πως και η 21χρονη συνεπιβάτιδα της μηχανής κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί πολύ σοβαρά τραυματισμένη.

Τα τροχαία στην λεωφόρο Αγίου Δημητρίου είναι καθημερινό φαινόμενο εδώ και δεκαετίες, με τα περισσότερα από αυτά να οφείλονται σε παράνομες προσπεράσεις και παραβιάσεις κόκκινου/STOP.

Με πληροφορίες και βίντεο από megatv.com

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ