Αλεξανδρούπολη: Δικάζονται τη Δευτέρα γονείς και νηπιαγωγοί για τον βιασμό του 5χρονου από δύο συνομηλίκους του

Αλεξανδρούπολη: Δικάζονται τη Δευτέρα γονείς και νηπιαγωγοί για τον βιασμό του 5χρονου από δύο συνομηλίκους του

Ενώπιον του εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν σήμερα, Σάββατο οι γονείς των δύο πεντάχρονων παιδιών που κατηγορούνται για τον βιασμό συνομηλίκου τους σε νηπιαγωγείο της πόλης, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του θύματος που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (26/9).

Μαζί με τους γονείς των φερόμενων δραστών συνελήφθησαν και δύο νηπιαγωγοί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την εισαγγελέα άρθηκε σήμερα η κράτηση τους και οι γονείς και νηπιαγωγοί θα παρουσιαστούν στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την Δευτέρα το πρωί στις 11.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για τις μεν δύο νηπιαγωγούς η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ για τους τέσσερις γονείς παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το χρονικό

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, το 5χρονο παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους συνομήλικους συμμαθητές του κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Όταν γύρισε σπίτι του, παραπονέθηκε πως νιώθει έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

«Πήγα και μίλησα και μου είπε η διευθύντρια ‘μην μιλήσετε στις κάμερες’»

Δυστυχώς μετά την εξέταση, γιατροί και ιατροδικαστές είπαν πως βρήκαν ίχνη που παραπέμπουν σε βιασμό.

«Μπαμπά, τσούζει, πονάει»

«Μία η ώρα που σχολάνε τα παιδιά, πήγε η γυναίκα μου και πήρε το παιδί. Το παιδί ήρθε στο σπίτι, ήταν σαν άρρωστο. Λέει η γυναίκα μου ‘ αγόρι μου, τι να φτιάξω να φας;’. ‘Τίποτα’, λέει. Κοιμήθηκε το παιδί και ξύπνησε 18:00 η ώρα. Λέει το παιδί ‘θέλω να πάω τουαλέτα’. Πήγε τουαλέτα το παιδί και έτρεξε μέσα πάλι», είπε ο πατέρας του παιδιού.

«Λέω ‘τι έγινε;’, ‘δεν μπορώ’, λέει. ‘Μπαμπά’, λέει, ‘τσούζει, πονάει. Σήμερα που βγήκαμε διάλειμμα δύο παιδιά με πήραν μέσα στην τάξη, με χτύπησαν πολύ, μετά με έσπρωξαν και έπεσα εγώ κάτω’. Μετά ο ένας έβγαλε από το παιδί το παντελόνι, ένας του έπιασε τα χέρια κι ένας πάει, βάζει το δ… και το βγάζει», συνέχισε να περιγράφει ο πατέρας του 5χρονου.

«Πήγα στο νοσοκομείο, ήρθε παιδοχειρουργός και είδε το παιδί… Πού ήταν η δασκάλα; Πήγα και μίλησα και μου είπε η διευθύντρια ‘μην μιλήσετε στις κάμερες’. Το παιδί λέει ότι η δασκάλα το είδε με κατεβασμένα παντελόνια», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ