Άλμα Ζωής – Greece Race for the Cure®: «Κάθε ροζ γάντι, μια νίκη ενάντια στον καρκίνο του μαστού»

Άλμα Ζωής - Greece Race for the Cure®: «Κάθε ροζ γάντι, μια νίκη ενάντια στον καρκίνο του μαστού»

Αύριο, 29 Σεπτεμβρίου, λαμβάνει χώρα το 16ο “Greece Race for the Cure” του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» – Ενημερωθείτε για την καμπάνια «Κάθε ροζ γάντι filoskin, μια νίκη ενάντια στον καρκίνο του μαστού» που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Συλλόγου

YGEIAMOU.GR TEAM

Στην Ελλάδα, ένας μεγάλος αριθμός από συλλόγους και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις εργάζονται ακούραστα για να στηρίξουν τις γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού. Αυτές οι πρωτοβουλίες προσφέρουν μια σειρά από υπηρεσίες, από ψυχολογική υποστήριξη και ενημέρωση μέχρι πρακτική βοήθεια και δικτύωση.

Η στήριξη των συλλόγων που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Μέσα από τη συμμετοχή μας σε αυτές τις δράσεις:

  • Ενημερωνόμαστε
  • Ενισχύουμε την κοινότητα
  • Δίνουμε ελπίδα
  • Συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον

Ο συμβολικός Αγώνας δρόμου και Περίπατος “Greece Race for the Cure” του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι μια πρωτοβουλία τα τελευταία 16 χρόνια, που δείχνει πώς, μέσα από τον αθλητισμό και την αλληλεγγύη, μπορούμε να κάνουμε μια διαφορά στη ζωή χιλιάδων γυναικών που μάχονται με τον καρκίνο του μαστού. Ο αγώνας-θεσμός ενάντια στον καρκίνο του μαστού επιστρέφει για 16η χρονιά την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Τα έσοδα του αγώνα υποστηρίζουν τα προγράμματα του «Άλμα Ζωής», προσφέροντας ενημέρωση, ψυχολογική υποστήριξη και πρακτική βοήθεια. Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής. Αρκεί η διάθεση να προσφέρεις και να στηρίξεις έναν σημαντικό σκοπό. Ωστόσο, αυτός ο αγώνας αποτελεί μόνο ένα κομμάτι ενός ευρύτερου πάζλ.

Φέτος, η εταιρεία Cosmomed αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας ενεργά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Με την καμπάνια “Κάθε ροζ γάντι filoskin, μια νίκη ενάντια στον καρκίνο του μαστού”, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Συλλόγου.

Με κάθε Ροζ Γάντι filoskin που θα αγοράζουμε τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, συμβάλλουμε στην ενίσχυση του “Άλμα Ζωής”, γιατί μέρος των εσόδων διατίθεται απευθείας στον Σύλλογο, συμβάλλοντας στις προσπάθειές του για την υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού.

Τα Ροζ Γάντια Ατομικής Προστασίας filoskin θα τα αναζητήσουμε στα φαρμακεία. Μάθε περισσότερα στο https://cosmomed.gr/

Ειδήσεις σήμερα: 

Σε έξαρση η ιλαρά στην Ευρώπη – Σε ποια χώρα «βράζει» η νόσος

Δραματική η αύξηση στις επισκέψεις παιδιών στα επείγοντα λόγω ζέστης

Πηγή: ygeiamou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ