Πληροφορίες για σύλληψη στο Ντουμπάι δύο ηγετικών μελών της «ρωσικής μαφίας» στην Ελλάδα

Πληροφορίες για σύλληψη στο Ντουμπάι δύο ηγετικών μελών της «ρωσικής μαφίας» στην Ελλάδα

Σειρά πληροφοριών για σύλληψη, στο Ντουμπάι, των δύο ηγετικών μελών της «ρωσικής μαφίας» στην Ελλάδα -οι οποίοι φέρεται να υποκρύπτονται πίσω από 2-3 τουλάχιστον «συμβόλαια θανάτου» στην χώρα μας- διαθετουν το τελευταίο 24ωρο οι ελληνικές διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εντοπισμός κι η αναφερόμενη σύλληψή τους υπήρξε μετά από πολύμηνες έρευνες αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, ενω υπήρχε κι εποπτεία από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπό τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο ένας από τους αναφερόμενους ως συλληφθέντες είναι Έλληνας ομογενής από την Ουκρανία, γνωστός ως «Έντι» σε βάρος του οποίου πάντως εκκρεμεί «ερυθρά αγγελία» όχι για τις ανθρωποκτονίες αλλά για απόδραση και ποινή φυλάκισης 7 ετών για κακουργηματικές διαρρήξεις, ενώ ο άλλος είναι στενός συνεργάτης του.

Η κόντρα για το λαθρεμπόριο

Η εγκληματική ομάδα της οποίας ηγούνται φέρεται να συγκρούσθηκε τους τελευταίους μήνες, κυρίως για τον έλεγχο της λαθρεμπορίας καυσίμων και τσιγάρων, με Έλληνες ποινικούς κι ακολούθησαν δολοφονίες στην Βοιωτία, στον Κορυδαλλό και στον Νέο Κόσμο με συνολικά τέσσερα θύματα.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες μέλη της ρωσικής μαφίας που είχαν βρεί καταφύγιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προχωρούσαν σε απειλές σε βάρος επιχειρηματιών, κρατουμένων σε σωφρονιστικά καταστήματα κι άλλα.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ