Ζώδια εβδομάδας 29/9 έως 5/10

Ζώδια εβδομάδας 29/9 έως 5/10

Να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις, οι περισσότερες ευχάριστες

Στις 30 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά. Μελετήστε προτάσεις που θα σας γίνουν και πράξτε αντίστοιχα. Ο Ήλιος στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Ερμή, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.

Στις 2 πραγματοποιείται δακτυλοειδής έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Ζυγό, να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις, οι περισσότερες ευχάριστες, που θα σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και πορείας σε κάποια θέματα. Συλλέξτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τα μελλοντικά σας σχέδια και μην είστε αδιάφοροι απέναντι σε άτομα που είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν. Ακούστε τη γνώμη αγαπημένων προσώπων που εμπιστεύεστε, αλλά πράξτε σύμφωνα με το τι ταιριάζει στον χαρακτήρα αλλά και τη διαίσθησή σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 4 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα ιδανική για συνεργασίες, ενώ δεν θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα. Στις 6 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο.

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες κινήσεις. Η πρακτική μορφή των υπαρξιακών ζητημάτων αντιπροσωπεύεται στις σχέσεις, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, αλλά δε θα γίνει τίποτα χωρίς προσπάθεια από μέρους σας. Επειδή το άγχος και ο εκνευρισμός οδηγούν σε λάθος τακτική, προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναζητήστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες και μη ρίχνετε ευθύνες μόνο στους άλλους. Κατασταλάξτε σε καινούριες στρατηγικές και μελετήστε τα δεδομένα πριν ενεργήσετε παρορμητικά, για να μπορέσετε να πράξετε με επιτυχία τις αλλαγές που επιθυμείτε. Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα. Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε το σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καταναλώνουν τον χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Μην κοντράρεστε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε όσες προσπάθειες και να κάνετε. Μην αγνοείτε όσα σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και τα άτομα που σας αγαπούν. Διατηρήστε τις αναγκαίες ισορροπίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανεχτείτε λίγο το περιβάλλον και τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον χώρο σας, χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας και χωρίς να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις. Προβάλλετε διακριτικά τα προσόντα σας, γιατί η αναγνώριση από τους άλλους έρχεται αυθόρμητα και όχι με το έτσι θέλω, εκτός αν θέλετε να δημιουργηθούν αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε λάθη, πολέμους και ρήξεις στις προσωπικές σας υποθέσεις κι ας εντείνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, γιατί θα βγείτε εκτός εαυτού και θα τα κάνετε χειρότερα. Πειθαρχήστε στις εξωτερικές συνθήκες και δώστε βαρύτητα στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό. Το να κάθεστε άπραγοι δεν ωφελεί σε τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να περνάει την κρίση του και εσείς τη δική σας, αλλά αν η σχέση σας έχει γερό υπόβαθρο, θα αντέξει. Σαφώς η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δύο σας, αλλά μην κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής. Αντί να αναμετράστε ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία που θα σας βοηθήσει περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ: Μη στηριχθείτε σε άτομα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι της εμπιστοσύνης σας και ούτε τα γνωρίζετε καλά, αλλά εκμεταλλευθείτε τη δυνατότητα που έχετε να ξεμπερδέψετε οριστικά με κάποια θέματα στηριζόμενοι αν όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στα άτομα που σας αγαπούν και θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιάνει και την πιο ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. Για να απαλλαγείτε από το άγχος, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μείωση επικοινωνίας που θα υπάρχει, θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν πρέπει να διαφοροποιήσετε αρκετά από τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην πιστέψετε σε λάθος πράγματα από λάθος άνθρωπο που μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε. Εάν δε σταματήσετε να φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, πολύ σύντομα θα μείνετε μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές αυτήν την περίοδο που είστε ευάλωτοι. Μη βιαστείτε να κάνετε πράξη διάφορα πράγματα, ασάφειες ή περιπλοκές στον συναισθηματικό σας τομέα, γιατί έτσι δεν θα αποφύγετε τις δυσκολίες και δεν θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε ή συνεργάζεστε μαζί τους και μην τους επιτίθεστε όταν οι επαγγελματικές ή οικογενειακές συνθήκες δυσκολεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε με το ταίρι σας και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτηματικά που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας. Σκεφτείτε περισσότερο για να έχετε ξεκάθαρη κρίση, δώστε χρόνο και στον σύντροφό σας και βάλτε σε εφαρμογή ό,τι αποφασίσετε από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε. Κινηθείτε με μέτρο και λογική, χωρίς ρίσκα, καθώς τα εργασιακά προβλήματα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που δεν περνάτε την ωραιότερη εποχή της ζωής σας, η πιθανότητα να βρείτε μια άκρη τόσο στα οικονομικά σας θέματα, όσο και στα προσωπικά σας υπάρχει. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και υπομονή, επαναλαμβάνοντας τις προσπάθειές σας μέχρι να πέσουν τα εμπόδια και μη σας πιάνει πείσμα και απελπισία επειδή δε γίνονται αυτά που θέλετε άμεσα.

 

Πηγή: allyou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ