Γλυφάδα: Νέο βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης – Είχε προηγηθεί και άλλος καβγάς

Γλυφάδα: Νέο βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης – Είχε προηγηθεί και άλλος καβγάς

Σοκ και απύθμενη οργή προκαλούν οι συνομιλίες των μαθητριών που γρονθοκόπησαν με ασύλληπτη βιαιότητα το 14χρονο κορίτσι στην Γλυφάδα.

Σε αυτές λένε «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε – Την έχω φωτογραφία με τις μελανιές».

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε βάρος της 14χρονης στη Γλυφάδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Μια ανήλικη από την παρέα των παιδιών που με απάθεια παρακολουθούσαν τον άγριο ξυλοδαρμό της μαθήτριας τραβάει αυτό το βίντεο και μάλιστα επικροτεί εκείνη που χτυπάει ανηλεώς την 14χρονη.

-Τη γ… Της γ…
-Μπράβο ρε

Μια ακόμη από τις ανήλικες, που συμμετείχε στην συμπλοκή, ποζάρει χαμογελαστή στην κάμερα αμέσως μετά την επίθεση.

Τα ηχητικά ντοκουμέντα, που φέρεται να αντάλλασσαν μέσω ομαδικής συνομιλίας οι ανήλικες που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της συνομήλικής τους, προκαλούν αποτροπιασμό. Μία από αυτές μάλιστα εμφανίζεται αμετανόητη, εκτοξεύοντας απειλές για νέα επίθεση σε βάρος της.

«Ήτανε που ήμασταν και την προηγούμενη φορά θα πάμε να την γα… στο ξύλο, να πεθάνει, αλήθεια θα πεθάνει, στο ορκίζομαι, να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα, τώρα όμως γιατί θα είναι πολύ αργά, γι’ αυτό οπότε περιμένετε τώρα την κηδεία της γιατί έχει πεθάνει», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο για την επίθεση στην 14χρονη.

Ο πατέρας της 14χρονης, αναφέρει ότι «είναι κάτι που επιβεβαιώνει τους φόβους μας όπως τους είχαμε αναφέρει και πριν από λίγες ημέρες ότι φοβόμαστε μία τρίτη επίθεση. Δεν ξέρουμε πώς θα διαχειριστούμε την φυσική του ασφάλεια, βγαίνοντας από το σπίτι. Γιατί όταν κάποιος εκφράζει την πρόθεσή του να δολοφονήσει κάποιον, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό στην ψυχούλα του παιδιού μας. Φαντάζομαι του προκαλεί ένα τρόμο».

Ανατριχιαστικό ηχητικό για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης

«Θα την πιάσω (μπιμπ) με την παρέα μου, θα φέρουμε… και τι δεν θα φέρουμε βασικά… Αν δεν την σκοτώσω αύριο, να με φτύσετε».

Τα ηχητικά μηνύματα, στην κλειστή ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου οργανώθηκε η επίθεση στην 14χρονη, σοκάρουν για την αγριότητά τους:

«Ό,τι είπα ισχύει, αύριο θα είναι πεθαμένη η φίλη σας. Είναι ήδη στο νοσοκομείο με μελανιές και νομίζω έχει βγει, δεν ξέρω. Και θα δείτε τώρα στις ειδήσεις αύριο, την φίλη σας με μελανιές. Με το μαχαίρι λογικά θα τρυπήσουμε στο κεφάλι της, δεν ξέρουμε, αυτά. Περιμένετε part2».

Οι απειλές στο TikTok

Τα ηχητικά ντοκουμέντα με τις νέες απειλές κατά της 14χρονης, αλλά και μηνύματα σαν κι αυτά, με εμπλεκόμενη στην υπόθεση να επιχειρεί για τον ξυλοδαρμό του κοριτσιού:

«Και δεν ήμουν μόνη, ξέρετε υπήρχε και γκρουπ. Αλλά είστε τόσο ζώα στο μυαλό που δεν σας κόβει. Και να σου πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε»

…έχουν προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων στα social media. Χρήστες στoχοποιούν ευθέως συγκεκριμένα κορίτσια, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες, τηλέφωνα, ακόμη και διευθύνσεις σπιτιών, απειλώντας τις με λιντσάρισμα.

Ο πατέρας της 14χρονης ζητάει να μην επιχειρήσει κανείς να πάρει το νόμο στα χέρια του:

«Υπάρχει από την άλλη πλευρά ότι να μαζευτούνε διάφοροι άγνωστοι να σκοτώσουν αυτές που προκάλεσαν το κακό στην κόρη μου, το μήνυμά μου είναι ότι η βία δεν απαντά με βία, ο εκφοβισμός δεν θα λυθεί με εκφοβισμό».

Το θύμα αυτής της επιθεσης παρακολουθείται από ψυχολόγο, όπως και τα μέλη της οικογένειάς της.

Είχε προηγηθεί και άλλος καβγάς πριν τον ξυλοδαρμό της 14χρονης

Το MEGA εξασφάλισε νέα ντοκουμέντα από την υπόθεση της άγριας επίθεσης στο 14χρονο κορίτσι στη Γλυφάδα.

Μία 14χρονη συμμαθήτριά της τής είχε κάνει τον βίο αβίωτο. Ακόμα και μέσα στο σχολείο λίγες ημέρες πριν την επίθεση στη Γλυφάδα, τα κορίτσια είχαν έρθει και πάλι στα χέρια. Μάλιστα, ένας συμμαθητής τους τις βιντεοσκοπούσε και έστειλε το βίντεο στο θύμα της υπόθεσης, το οποίο με τη σειρά του θα το έδειχνε στους γονείς του για να το καταθέσουν στην αστυνομία.

Τότε ξεκίνησαν τα απειλητικά μηνύματα, με την δράστιδα να ζητάει από το θύμα να της στείλει το βίντεο για «να μην γίνει χαμός».

«Μόνο αυτό σου λέω στείλε το τώρα το βίντεο μη γίνει χαμός! Και όχι από εμένα… από τις υπόλοιπες κοπέλες, τις είδες πιστεύω στείλε το βίντεο τώρα», είναι ένα από τα μηνύματα που έλαβε η 14χρονη.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ