Ολυμπιακός: Εκτός 12αδας ο ΜακΚίσικ για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Εκτός 12αδας ο ΜακΚίσικ για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός θα παίξει σήμερα στον τελικό του Super Cup με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ (20:30, ΕΡΤ3).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή, καθώς ο ΜακΚίσικ δεν είναι έτοιμος ακόμα, ενώ είχε μείνει και εκτός από τον ημιτελικό κόντρα στο Περιστέρι.

Στην διάθεση του κόουτς Μπαρτζώκα δεν θα είναι φυσικά ούτε οι τραυματίες Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς, που δεν είναι καν δηλωμένοι στην εν Ελλάδι λίστα των Πειραιωτών.

Έτσι οι έξι ξένοι που θα αγωνιστούν σήμερα για τον Ολυμπιακό θα είναι οι εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ.

Sold out οι τελικοί του Super Cup

Εκτός από τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί και ο μικρός τελικός του τουρνουά μετά του Άρη και του Περιστερίου, με τις δύο αυτές αναμετρήσεις να είναι sold out, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η Basket League.

Οι διαιτητές των δύο τελικών

Το μεσημέρι της Κυριακής έγιναν γνωστοί οι διαιτητές στον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που θα γίνει απόψε στο κλειστό της Καλλιθέας της Ρόδου (20:30). Τη μεγάλη αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.κ. Παπαπέτρου, Τσολάκος και Τσιμπούρης, με stand by τον Καρπάνο και κομισάριο τον Νιγιάννη. Στον μικρό τελικό μεταξύ Άρη και Περιστερίου (16:45) διαιτητές θα είναι οι Tσαρούχα, Τηγάνης και Μηλαπίδης.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ