Π. Πολάκης: Κουράστηκα να κουβαλώ νερό σε ανθρώπους πιο αδύναμους από μένα

Π. Πολάκης: Κουράστηκα να κουβαλώ νερό σε ανθρώπους πιο αδύναμους από μένα

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας, πραγματοποιεί ο υποψήφιος πρόεδρος, Παύλος Πολάκης.

Από τα Χανιά, ο βουλευτής Χανίων, που είχε στηρίξει στις πρώτες εκλογές τον Στέφανο Κασσελάκη, άφησε αιχμές για τον «έκπτωτο» πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εκ νέου και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό.

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων ενώ προσερχόμενος στην εκδήλωση δήλωσε πως στόχος είναι ο σχηματισμός ενός κοινωνικού μετώπου, ικανού να ανατρέψει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Ομιλία του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στα Χανιά

Κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Αυτό που πρέπει να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη περίοδο είναι πώς δεν θα αφήσει τα παιδιά μας να μεταναστεύσουνε. Γενιές που εμείς πληρώσαμε με τη φορολογία μας να σπουδάσουν, αυτή τη στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό», ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Παύλος Πολάκης.

Καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης και σημείωσε ότι δεν είναι η Κρήτη σε σταυροδρόμι, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα και η κοινωνία. Κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι στηρίζει μια μερίδα μεγαλοεπιχειρηματιων στους οποίους κατευθύνονται όπως είπε οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης ενώ υποστήριξε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους πόρους.

Στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκε και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το ενεργειακό και την πράσινη ανάπτυξη λέγοντας ότι θα καταστρέψουν τη φυσιογνωμία, τον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή του νησιού.

Αιχμές για Κασσελάκη

Για την επιλογή του να θέσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα γιατί θεωρώ ότι η μέχρι τώρα διαδρομή μου και η εμπειρία μου σε πολλές θέσεις,  με έχει εξοπλίσει με την απαραίτητη γνώση για να μπορέσω να ηγηθω ενός σχέδιο που θα επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κυβερνώσα δύναμη.

Κουράστηκα να κουβαλώ νερό σε ανθρώπους που αποδείχτηκαν πιο αδύναμοι από μένα. Και είπα να βγω μπροστά».

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

ME 3 ΕΥΡΩ

ME 3 ΕΥΡΩ Βασικοί κανόνες της εκλογικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ, σε περίπτωση που κάποιος έχει μπερδευτεί:…