Παντρεύτηκε η κόρη του Μίχαελ Σουμάχερ (pics)

Παντρεύτηκε η κόρη του Μίχαελ Σουμάχερ (pics)

Ορκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν το Σάββατο η θυγατέρα του Μίχαελ Σουμάχερ, Τζίνα, με τον αγαπημένο της Ιαν Μπέτκε.

Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Σουμάχερ, στη Μαγιόρκα που βρίσκεται πάνω από το Port d’Andratx, παρουσία των μελών των οικογενειών τους και φίλων. Παρών στην τελετή ήταν και ο αδερφός του Μίχαελ Σουμάχερ, Ραλφ με τον σύντροφό του Ετιέν Μπουσκέ-Κασάνιε.

Το ζευγάρι είπε το «ναι» γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από μια ασπίδα λουλουδιών στη Βίλα Γιασμίν, την οποία αγόρασε η σύζυγος του Μίχαελ Σουμάχερ, Κορίνα, το 2018 έναντι 30 εκατ. ευρώ από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η τελετή διήρκησε περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι στο οποίο το ρυθμό έδωσε συγκρότημα κάντρι μουσικής.

Η Τζίνα φορούσε ένα ιβουάρ νυφικό «Petal» από την Blue by Enzoani (κοστίζει περίπου 3.000 ευρώ) το οποίο ήταν πλήρως καλυμμένο από ρομαντική φλοράλ δαντέλα. Το συνόδευε με ένα χρυσό βραχιόλι Cartier.

Η συγκίνηση ήταν έντονη μεταξύ των μελών της οικογένειας Σουμάχερ, των αδερφών Τζίνα και Μικ και της μητέρας τους Κορίνα, λόγω της απουσίας του Μίχαελ από τον γάμο της αγαπημένης του «μικρής» όπως την αποκαλούσε.

Τη φροντίδα του μενού είχε αναλάβει η διάσημη ισπανίδα σεφ Μακαρένα ντε Κάστρο οι οποίοι διευθύνει τρία εστιατόρια στη Μαγιόρκα και ένα στο Ντίσελντορφ μαζί με τον αδερφό της Ντάνιελ.

Το μένου

Η Ντε Κάστρο έχει ετοιμάσει μενού για εκδηλώσεις της ισπανικής βασιλικής οικογένειας στο παλάτι Marivent στη Μαγιόρκα (πρόκειται για τη βασιλική θερινή κατοικία) και τον γάμο του Ράφα Ναδάλ.

Το ζευγάρι είναι μαζί επτά χρόνια και αρραβωνιάστηκε στο 2023.

Το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου ζουν στο ράντσο της οικογένειας Σουμάχερ, στο Τέξας όπου η Τζίνα συμμετέχει σε αγώνες ιππασίας με μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

FORMediaTV: Πρεμιέρα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις δυο το μεσημέρι και καθημερινά 14:00-17:00 «Κοίτα να δεις»