Σίλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Οι «οσκαρικές» εμφανίσεις τους στο pre-wedding δείπνο και στο γάμο της Θεοδώρας και του Matthew Kumar

Σίλια Κριθαριώτη - Νίκος Τσάκος: Οι «οσκαρικές» εμφανίσεις τους στο pre-wedding δείπνο και στο γάμο της Θεοδώρας και του Matthew Kumar

Οι κήποι του Βυζαντινού Χριστιανικού Μουσείου, το βράδυ της Παρασκευής 27/9, υποδέχθηκαν την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Ο λόγος; Η Θεοδώρα, το τέταρτο παιδί του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, παντρεύτηκε, χθες Σάββατο 28/9, το δικηγόρο σύντροφό της Matthew Kumar στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η Θεοδώρα επέλεξε για το δείπνο στο Βυζαντινό Χριστιανικό Μουσείο ένα λευκό σατέν μεταξωτό φόρεμα με oversized φιόγκο χαμηλά στην πλάτη, μια δημιουργία που θύμιζε νυφικό.

Το φόρεμά της ήταν της Celia Kritharioti, ενώ ο ίδιος οίκος μόδας υπόγραψε και το νυφικό της.

Η ίδια η Σίλια Κριθαριώτη, μάλιστα, ήταν παρούσα στην εκδήλωση. H δημιουργός επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα με σέξι μαύρο μπούστο και ιδιαίτερη φούστα σε midi μήκος και σε φωτεινό κίτρινο χρώμα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γόβες Manolo Blahnik.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας συνοδευόταν από τον εφοπλιστή σύζυγό της Νίκο Τσάκο.

Η Σίλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος βρέθηκαν, χθες Σάββατο 28/9, και στο γάμο της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Θεοδώρας με το δικηγόρο Matthew Kumar, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια, επιλέγοντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε διαχρονικό μαύρο χρώμα με ιδιαίτερα μανίκια σε baby pink απόχρωση και ένα φιόγκο να αγκαλιάζει το μπούστο, ήταν σίγουρα μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στην τελετή για το στιλ και τη φινέτσα της. Η ίδια συνδύσαε το σύνολό της με μαύρες γόβες και ένα clutch σε baby pink χρώμα.

Μάλιστα, η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια ήταν και η δημιουργός του παραμυθένιου νυφικού της Θεοδώρας στο γάμο της με τον Matthew Kumar. Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας γνωρίζει προσωπικά την σχεδιάστρια και εμπιστεύθηκε τον υψηλής ραπτικής οίκο μόδας της Celia Krithariotι για τη νυφική δημιουργία στο γάμο της, αλλά και το φόρεμα που έβαλε μετά στο γαμήλιο πάρτι.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ