Πώς η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 2/10 θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο

Δείτε πώς θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής της Άνοιξης, με βάση το ζώδιό σας

Το πεπρωμένο δεν μπορεί να περιμένει.

Τι θα φέρει στη ζωή σας η τελική έκλειψη; Οι τελευταίες δύο εβδομάδες έμοιαζαν με ανεμοστρόβιλο χάρη σε αυτή τη σημαντική περίοδο έκλειψης που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι είναι προορισμένο να αλλάξει, οπότε μπορεί να αναρωτιέστε πώς η νέα σελήνη και η δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου στον Ζυγό θα επηρεάσουν το ζώδιό σας. Μην φοβάστε. Η μοίρα και η τύχη είναι με το μέρος σου.

Η σεζόν του Ζυγού 2024 είχε μια απίθανη αρχή. Η πανσέληνος και η έκλειψη σελήνης στους Ιχθύς και η επερχόμενη νέα σελήνη και η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό δημιούργησαν μια σημαντική μεταβατική περίοδο στην αρχή της εποχής του Ζυγού. Πρόσφατα γεγονότα από αυτήν την πύλη έκλειψης μπορεί να σας έκαναν να νιώθετε απεριόριστα εξαντλημένοι, αλλά τελικά φωτισμένοι. Η εποχή της έκλειψης έχει καθαρίσει την ομίχλη. Καθώς η εποχή του Ζυγού ξετυλίγεται, σκεφτείτε τι θέλετε να ισορροπήσετε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

Στις 2 Οκτωβρίου, η νέα σελήνη και η δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου στον Ζυγό θα κάνει αισθητή την παρουσία της. Τα νέα φεγγάρια αντιπροσωπεύουν την έναρξη ενός νέου κύκλου έξι μηνών. Μπορεί να αισθάνεστε ότι όλα είναι πιθανά κατά τη διάρκεια αυτής της ισχυρής σεληνιακής ημέρας. Αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε σεληνιακή μαγεία, θα πρέπει να αποφύγετε να θέσετε προθέσεις και να ρίξετε τις δηλώσεις σας. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα, καθώς η ισχυρή ενέργεια της νέας Σελήνης θα θέσει σε κίνηση έναν νέο κύκλο.

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η έκλειψη ηλίου της νέας Σελήνης στον Ζυγό

Κριός

Το άλλο σου μισό σε περιμένει Κριέ. Η έκλειψη Ηλίου της νέας Σελήνης στον Ζυγό θα σημαδέψει νέους συντρόφους και δεσμεύσεις να έρθουν μπροστά, καθώς ένας νέος κύκλος ξεκινά στον έβδομο οίκο του γάμου σας. Οι μοιραίες συμμαχίες είναι βέβαιο ότι θα έρθουν στη ζωή σας κατά τη διάρκεια του εξάμηνου σεληνιακού κύκλου. Θα μπορούσατε να πάτε την ερωτική σας ζωή στο επόμενο επίπεδο. Μια αδελφή ψυχή θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ή η αληθινή αγάπη σας θα μπορούσε να ζητήσει το χέρι σας σε γάμο. Οι επαγγελματικές σχέσεις μπορεί επίσης να ανθίσουν, ειδικά αν έχετε μια ονειρεμένη συνεργασία ή συμβόλαιο. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι ένας άξιος συνεργάτης, γι’ αυτό έχετε ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

Ταύρος

Τα πάντα στη ζωή δίνουν και παίρνουν, Ταύρε. Ρωτήστε τον εαυτό σας πώς μπορείτε να ενσταλάξετε την ισορροπία στη ζωή σας, καθώς η ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης στον Ζυγό θα προκαλέσει αλλαγές στον έκτο οίκο των εγκόσμιων δραστηριοτήτων σας. Η καθημερινή σας ζωή και οι δραστηριότητές σας θα βελτιωθούν δραστικά κατά τη διάρκεια αυτού του ειρηνικού εξάμηνου σεληνιακού κύκλου. Κάντε ένα άλμα πίστης με τους στόχους σας για την υγεία και την ευεξία. Εκδηλώστε καλύτερη σωματική, ψυχική και συναισθηματική υγεία βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής σας. Κάντε αίτηση για δουλειές που σας τραβούν τα βλέμματα, αφού η επαγγελματική σας ζωή θα εξελιχθεί. Βάλτε την πρόθεση να κάνετε μικρές αλλαγές που θα ενισχύσουν την καθημερινότητά σας. Κάθε πτυχή της ζωής σας θα αναβαθμιστεί κατά τη διάρκεια αυτού του προορισμένου κύκλου.

Δίδυμοι

Η αναποφασιστικότητα μπορεί να καθυστερήσει τη χαρά να έρθει στη ζωή σου, Δίδυμε. Η ευτυχία θα μπορούσε να έρθει με πολλές μορφές, καθώς η έκλειψη ηλίου της νέας Σελήνης στον Ζυγό ξυπνά τον πέμπτο οίκο της απόλαυσης. Μέχρι τώρα μπορεί να ταλαντευόσουν ανάμεσα στις επιλογές σου. Θα πάτε στο ραντεβού ή θα ακυρώσετε την τελευταία στιγμή; Πρέπει να πείτε σε κάποιον πώς νιώθετε ή να περιμένετε; Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε ένα νέο χόμπι; Το να αποφασίσεις για την πορεία δράσης σου δεν είναι εύκολο. Ευτυχώς, η μοιραία έκλειψη θα σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα άλμα πίστης. Ορίστε την πρόθεσή σας να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά τα πιθανά αποτελέσματα των ενεργειών και των αποφάσεών σας τους επόμενους έξι μήνες. Ζήστε τη στιγμή σε όλο αυτόν τον σεληνιακό κύκλο.

Καρκίνος

Η ειρήνη μπορεί να έχει υψηλό τίμημα, Καρκίνε. Η ισορροπία θα αποκατασταθεί, καθώς η έκλειψη ηλίου της νέας Σελήνης στον Ζυγό εναρμονίζει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αλλά με ποιο κόστος; Οι επόμενοι έξι μήνες θα βελτιώσουν ευοίωνα την προσωπική σας ζωή. Ίσως έχετε μια ιδέα για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν. Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ισχυρότερα όρια με τα μέλη της οικογένειας ή με οποιονδήποτε ζείτε αυτήν τη στιγμή. Μια αλλαγή στο σκηνικό μπορεί να είναι στον ορίζοντα. Εκτός από την πιθανή μετακίνηση, μπορεί να εμπνευστείτε να μεταμορφώσετε τον ιερό σας χώρο. Αν και η προσωπική σας ζωή θα αλλάξει ακούσια, κάθε προσαρμογή και εξέλιξη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ειρηνική ζωή.

Λέων

Σου αρέσει να είσαι ο μεσολαβητής, Λέων; Μάθετε πότε να μπείτε ή να βγείτε από τις αλληλεπιδράσεις σας όταν η ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Ζυγό ξεκινά έναν νέο κύκλο στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας. Το να είσαι δικηγόρος του διαβόλου δεν είναι πάντα εύκολο. Μπορεί να μη θέλετε να εμπλακείτε στις δουλειές των άλλων ή να αγωνίζεστε να παραμείνετε ουδέτεροι. Ο σεληνιακός κύκλος θα σας διδάξει πότε να διακρίνετε τον ρόλο σας στις συνομιλίες σας. Μάθετε να σκύβετε, ειδικά αν δεν έχετε την ικανότητα να είστε σε θεραπευτικό ρόλο. Ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στις αλληλεπιδράσεις με άτομα που θέλουν να μιλήσουν μαζί σας, όχι μαζί σας.

Παρθένος

Τι εκτιμάς, Παρθένε; Σκεφτείτε τι εκτιμάτε, καθώς η έκλειψη ηλίου της νέας Σελήνης στον Ζυγό θα ενεργοποιήσει τον δεύτερο οίκο σας με συστήματα αξιών και προσωπική ασφάλεια. Ο μοιραίος κύκλος των έξι μηνών θα σας ενθαρρύνει να νιώσετε ήσυχοι με τις επιθυμίες σας. Θα μπορούσε να είναι μια οικονομικά εστιασμένη περίοδος. Θα μπορούσατε να βάλετε προθέσεις να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αναβαθμίζοντας τα υλικά σας και ζητώντας αυτό που θέλετε στην επαγγελματική σας ζωή. Η σεληνιακή ενέργεια θα μπορούσε επίσης να αυξήσει την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας, ειδικά εάν πρέπει να εστιάσετε στο να νιώσετε δυνατός και σίγουρος. Ας ελπίσουμε ότι θα επιτύχετε σταθερότητα και ειρήνη μέχρι το τέλος του σεληνιακού κύκλου.

Ζυγός

Πώς ταυτίζεσαι, Ζυγέ; Η ταυτότητά σας πρόκειται να αλλάξει, καθώς η έκλειψη ηλίου νέας Σελήνης στο Ζυγό μεταμορφώνει τον πρώτο σας οίκο του εαυτού σας. Προτού ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο έξι μηνών, θα πρέπει να σκεφτείτε αυτόν που είχατε από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024. Αυτός ο προηγούμενος κύκλος μπορεί να παραπέμπει σε τι θα μπορούσατε να εργαστείτε στον επερχόμενο κύκλο εστιασμένης στον εαυτό σας. Ποιος είσαι και πώς φαίνεσαι μπορεί να αλλάξει ριζικά. Θα μπορούσατε να αλλάξετε εντελώς την εμφάνισή σας, από τα ρούχα σας μέχρι το σώμα σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα μπορούσε επίσης να αυξηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δίνοντάς σας μια νέα πνοή στη ζωή. Γίνε ο άνθρωπος που πάντα έπρεπε να είσαι.

Σκορπιός

Η ψυχική γαλήνη θα είναι η κύρια προτεραιότητά σου, Σκορπιέ. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο όταν η ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Ζυγό εμπνέει τον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου. Η συναισθηματική σας υγεία και ευεξία θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν σε αυτόν τον εξάμηνο σεληνιακό κύκλο. Πριν ξεκινήσετε, σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να δουλέψετε. Ίσως είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες σας για την ψυχική υγεία, όπως να επισκεφτείτε έναν θεραπευτή ή να αναγνωρίσετε ανθυγιεινά πρότυπα στη ζωή σας. Μόλις προσδιορίσετε σε τι πρέπει να εστιάσετε, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε καλύτερους μηχανισμούς αντιμετώπισης για να χειριστείτε τα τραύματα και τα ερεθίσματα. Ας ελπίσουμε ότι θα νιώσετε σαν βροχή μέχρι το τέλος αυτού του σεληνιακού κύκλου.

Τοξότης

Εξαιρετικοί φίλοι θα έρθουν στη ζωή σου, Τοξότες. Η ευρύτερη κοινότητά σας θα αλλάξει, καθώς η ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Ζυγό ξυπνά τον ενδέκατο οίκο της φιλίας και των φιλοδοξιών σας. Οι επόμενοι έξι μήνες θα μπορούσαν να είναι εντυπωσιακοί. Μερικοί φίλοι μπορεί να αποστασιοποιηθούν για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Αν και αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, η απουσία τους θα δημιουργήσει χώρο για να αναπτυχθούν νέες φιλίες. Άγνωστοι και γνωστοί θα μπορούσαν να γίνουν τόσο αγαπητοί σε εσάς όσο και οι καλύτεροι φίλοι σας. Δώστε μια ευκαιρία σε νέα άτομα, τοποθετώντας τον εαυτό σας εκεί έξω. Δικτυωθείτε, παρακολουθήστε διασκεδαστικές εκδηλώσεις και συμβαδίστε με νέες συνδέσεις. Ένα από αυτά τα άτομα θα μπορούσε να γίνει ένας αναντικατάστατος έμπιστος.

Αιγόκερως

Κάποιος θα επηρεάσει την επιτυχία και τα επιτεύγματά σου, Αιγόκερε. Ίσως αναρωτιέστε ποιος θα είναι μαζί για τη βόλτα όταν η ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Ζυγό συσπειρώσει τον δέκατο οίκο της κληρονομιάς σας. Στην ιδανική περίπτωση, μπορεί να θέλετε να πείτε ότι το κάνατε μόνοι σας. Ωστόσο, όλοι χρειάζονται λίγη βοήθεια – συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας. Όταν δεν το περιμένετε, κάποιος θα επηρεάσει σημαντικά τη ζωή σας. Ίσως αυτό να οδηγήσει σε τεράστια επαγγελματική επιτυχία ή θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίτευξη ενός δια βίου στόχου. Ό,τι κι αν γίνει, να είστε ανοιχτοί στη βοήθεια και την καθοδήγησή τους. Κάποιος θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε στη ζωή και την επαγγελματική σας πορεία.

Υδροχόος

Δύο ή περισσότερα μονοπάτια θα παρουσιαστούν σε εσάς, Υδροχόε. Θα υπάρχουν επιλογές, γιατί η έκλειψη ηλίου νέας Σελήνης στον Ζυγό θα εκδηλώσει νέες δυνατότητες στον ένατο οίκο της περιπέτειάς σας. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Θα σου ανοίξουν πολλές μοιραίες πόρτες. Εκπαιδευτικές δυνατότητες, ταξιδιωτικοί προορισμοί και άλλες απίστευτες εξελίξεις θα είναι διαθέσιμες σε εσάς. Ωστόσο, η επιλογή του μονοπατιού σας θα είναι ένα άλλο ζήτημα συνολικά. Θα μπορούσατε να είστε συγκλονισμένοι από το πόσες επιλογές έχετε, κάτι που είναι κατανοητό. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αναδιαμορφώσετε τη νοοτροπία σας. Ενθουσιαστείτε αντί να αγχώνεστε όταν είναι ώρα να προχωρήσετε σε ένα μονοπάτι πάνω από ένα άλλο.

Ιχθύς

Η αμοιβαιότητα θα ενισχύσει τους δεσμούς σας, Ιχθύς. Η έκλειψη ηλίου της νέας Σελήνης στον Ζυγό θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο της οικειότητας και των εμπλοκών σας. Καθώς ξεκινά ο εξάμηνος σεληνιακός κύκλος, θα πρέπει να σκεφτείτε εάν είστε σε έλλειμμα στη σχέση σας. Το έλλειμμά σας θα μπορούσε κυριολεκτικά να είναι οικονομικό ή υλιστικό, σαν να μην καταβάλετε την ίδια χρηματική προσπάθεια κατά τη διάρκεια μιας περίστασης δώρου. Θα μπορούσε επίσης να είναι ενεργητικό, συναισθηματικό ή ακόμα και σεξουαλικό. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποκαταστήσετε την ισορροπία σε αυτή τη σύνδεση καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου. Η δικαιοσύνη θα έρθει όταν το άλλο άτομο ταιριάζει με την ενέργειά σας. Μη συμβιβάζεστε με λιγότερα από αυτά που αξίζετε, αν έχετε επενδύσει σε αυτόν τον οικείο δεσμό. 

Πηγή: allyou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ