Τα πιο όμορφα γκολ σε 2η αγωνιστική Champions League

Τα πιο όμορφα γκολ σε 2η αγωνιστική Champions League

Η 2η αγωνιστική του Champions League έχει συχνά χαρίσει στους ποδοσφαιρόφιλους μερικά από τα πιο αξέχαστα γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης. Από θεαματικές ενέργειες ατομικής δεξιοτεχνίας μέχρι εκπληκτικά μακρινά σουτ, οι ομάδες και οι παίκτες ανεβάζουν το επίπεδο προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές.

Στη σεζόν 2014-2015 του Champions League, ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ του στη φάση των ομίλων, στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Το ματς έλαβε χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2014, και παρά την ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-2, το γκολ του Μέσι ξεχώρισε για την ομαδική συνεργασία και την ταχύτητα της εκτέλεσης.

Στο 12ο λεπτό, μετά από έναν άψογο συνδυασμό με τον Νεϊμάρ, ο Μέσι έλαβε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα γρήγορο πλασέ με το αριστερό πόδι κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Παρί, Σαλβατόρε Σιρίγκου. Το γκολ αυτό ήταν το 68ο του Μέσι στη διοργάνωση, ισοφαρίζοντας τον αριθμό τερμάτων του Ραούλ, που τότε κατείχε το ρεκόρ του κορυφαίου σκόρερ στο Champions League.

Αυτό το γκολ ήταν χαρακτηριστικό της ταχύτητας και της ακρίβειας των κινήσεων του Μέσι, αλλά και της άψογης συνεργασίας του με τους συμπαίκτες του, στοιχεία που τον ανέδειξαν ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της διοργάνωσης.

Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να θαυμάσετε τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε 2η αγωνιστική του Champions League. Η προσμονή για ακόμη καλύτερα στη δεύτερη μέρα της φετινής διοργάνωσης το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου είναι μεγάλη. Η πρεμιέρα μοίρασε υποσχέσεις για ακόμη περισσότερα και δη πανέμορφα γκολ.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ