FORMediaTV: Καλεσμένος ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης Δήμου Λαρισαίων Ηρακλής Γερογιώκας

Για τις δράσεις της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Λαρισαίων, την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τη λειτουργία του πρότυπου σχολείου Λάρισας μίλησε στη FORMediaTV και στην εκπομπή «Κοίτα να δεις!» ο Αντιδήμαρχος Ηρακλής Γερογιώκας.

Κάθε μεσημέρι στις δυο και καθημερινά 14:00-17:00 «Κοίτα να δεις»

Η αναζήτηση απαντήσεων στα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών σε πρώτο πλάνο. Πολιτικό και κοινωνικό ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχολιασμός, συνεντεύξεις και ειδήσεις από τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

«Κοίτα να δεις!»

Έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση σε σχέση με φλέγοντα ιατρικά θέματα που συναντάμε καθημερινά δίπλα μας. Η εκπομπή φιλοξενεί γιατρούς και επιστημονικούς συνεργάτες, όλων των ειδικοτήτων του  κλάδου της υγείας, στο επίκεντρο της ζωής και της καθημερινότητας μας, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Με τους Δημοσιογράφους Βιβή Ζαχοπούλου

και Τάσο Κουρκούμπα

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

FORMediaTV: Πρωτοποριακά νοσοκομειακά ρομποτικά κρεβάτια Animus – Η επιστημονική Διευθύντρια του Animus Μαριάννα Φραγκάκη για την αποκατάσταση των βαρέως πασχόντων ασθενών

Με τρία πρωτοποριακά νοσοκομειακά κρεβάτια ενισχύεται το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus για την αποκαστάσταση βαρέως…