Καρδίτσα: Αφιερωμένη στον Χρυσόστομο Μητροπάνο η 9η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού

kartitsa giorti dimotikou tragoudiou

Αφιερωμένη στον σπουδαίο  αοιδό της τοπικής παράδοσης Χρυσόστομο Μητροπάνο θα είναι η 9η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, και ώρα 21:00, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Μουζακίου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Μουζακίου. 

Η Γιορτή γίνεται με αφορμή την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη τους να ανταμώσουν όλοι μαζί, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν.   Όλο αυτό το εγχείρημα, άλλωστε, όπως αναφέρεται από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, αποτελούσε και δική τους ανάγκη και έτσι με πολύτιμη στήριξή τους και συμμετοχή έγινε πράξη. 

Παράλληλα, τονίζεται, είναι μια καλή ευκαιρία και για τον κάθε Καρδιτσιώτη να έρθει και να διασκεδάσει αφού η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.   Φέτος, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον σπουδαίο Χρυσόστομο Μητροπάνο, ως μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του.  

Αμέσως μετά το αφιέρωμα, θα ακολουθήσει γλέντι με τη συμμετοχή αξιόλογων μουσικών του τόπου μας που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

 Η Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων καλεί όλους τους Συλλόγους – μέλη της, όλα τα χορευτικά του Νομού, και ειδικά της περιοχής Μουζακίου, όλους τους χοροδιδασκάλους τους όπως και όλους τους Καρδιτσιώτες, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ