FORMediaTv: Μιχάλης Κατρίνης – Την Κυριακή ψηφίζουμε για το ΠΑΣΟΚ της ρήξης και της ελπίδας

Την πρότασή του για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ ενόψει του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, παρουσίασε στη FORMediaTv και στην εκπομπή «Κοίτα να δεις», ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

Ο κ. Κατρίνης τόνισε πως οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να δώσουν δύναμη σε αυτούς που τολμούν και μιλούν για τα καρτέλ στην οικονομία και στην αγορά, υπενθυμίζοντας ότι είναι ο μόνος και ο πρώτος που μίλησε για τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής, ενώ διαμόρφωσε και ολοκληρωμένη πρόταση ενός νέου πλαισίου ρυθμίσεων για το ιδιωτικό χρέος.

Κάθε μεσημέρι στις δυο και καθημερινά 14:00-17:00 «Κοίτα να δεις»

Η αναζήτηση απαντήσεων στα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών σε πρώτο πλάνο. Πολιτικό και κοινωνικό ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχολιασμός, συνεντεύξεις και ειδήσεις από τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

«Κοίτα να δεις!»

Έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση σε σχέση με φλέγοντα ιατρικά θέματα που συναντάμε καθημερινά δίπλα μας. Η εκπομπή φιλοξενεί γιατρούς και επιστημονικούς συνεργάτες, όλων των ειδικοτήτων του  κλάδου της υγείας, στο επίκεντρο της ζωής και της καθημερινότητας μας, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Με τους Δημοσιογράφους Βιβή Ζαχοπούλου

και Τάσο Κουρκούμπα

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ