Κρόος: «Αν ήμουν τενίστας, δεν θα είχα αποσυρθεί ακόμα»

Κρόος: «Αν ήμουν τενίστας, δεν θα είχα αποσυρθεί ακόμα»

Ο Τόνι Κρόος μίλησε στον τενίστα συμπατριώτη του Αλεξάντερ Zβέρεφ για την ζωή και καθημερινότητα του μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ζωή του  ενώ σε όσα ανέφερε δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει την σκληρότητα των ομαδικών αθλημάτων .

«Έπαιζα μπάντμιντον πριν από το ποδόσφαιρο. Έτσι βρήκα γρήγορα τη χαρά στο τένις. Λένε ότι ήμουν κακός αριστερός. Αν ήμουν τενίστας, δεν θα είχα σταματήσει ακόμα.

Εσύ κάθεσαι εδώ με τον αδερφό σου και ηχογραφείς ένα podcast. Δεν γίνεται αυτό στα ομαδικά αθλήματα. Εσείς αποφασίζετε αν θα πάρετε τη γυναίκα και τα παιδιά σας στα τουρνουά. Εσείς αποφασίζετε ποια είναι η ομάδα σας, ποιος κάθεται στο κουτί και ποιος κοιμάται στο κρεβάτι σας το βράδυ πριν από το παιχνίδι. Αυτό δεν συμβαίνει στα ομαδικά αθλήματα».

« Πάντα ήθελα να τερματίσω στο υψηλότερο επίπεδο. Έχω παίξει με πολλούς παίκτες κορυφαίου επιπέδου, αλλά λίγοι τα κατάφεραν. Υπήρχαν ακόμα αλλαγές εδώ κι εκεί. Τα συνεχή ταξίδια και η απομάκρυνση από την οικογένεια με έχουν κουράσει όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως σε πέντε χρόνια να πω ότι ήταν πολύ νωρίς, αλλά τώρα νιώθω καλά».

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε και μία μέρα από την καθημερινότητά του, ενώ παραδέχθηκε πως πηγαίνει συχνά να δει τους πρώην συμπαίκτες του στην Ρεάλ, χωρίς να βλέπει τον εαυτό του στο επιτελείο της ομάδας στο άμεσο μέλλον.

«Τον Αύγουστο πήγα διακοπές για πρώτη φορά στη ζωή μου. Και τώρα, όταν πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, μετά οδηγώ στο σπίτι και όχι στην προπόνηση».

«Δεν ξέρω αν είναι ωραίο να εμφανίζομαι κάθε τόσο και να λέω ότι θέλω να συμμετάσχω. Στις μέρες μας υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να μου πει ο Κάρλο: «Τώρα μείνε εδώ». Αυτή τη στιγμή δεν μου αρέσει να προπονώ ενήλικες. Θα ανοίξω μια ακαδημία νέων στη Μαδρίτη, οπότε θα πρέπει να το πιστέψουν αν παίξω μαζί», πρόσθεσε ο Κρόος στην συνέχεια.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ