Ματούλα Ζαμάνη: Αντιδράσεις στα social media μετά την απόφαση της να πετάξει την μπλούζα της στο κοινό κατά τη διάρκεια συναυλίας της

Ματούλα Ζαμάνη: Αντιδράσεις στα social media μετά την απόφαση της να πετάξει την μπλούζα της στο κοινό κατά τη διάρκεια συναυλίας της

Με το στόμα ανοιχτό άφησε το κοινό της η Ματούλα Ζαμάνη σε πρόσφατη συναυλία της στο Θέατρο Βράχων.

Συγκεκριμένα, η Ματούλα Ζαμάνη ενώ ερμήνευε το «Μιλώ για σένα», σταμάτησε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα, αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι καυ…, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

Αμέσως μετά έβγαλε τη μαύρη μπλούζα που φορούσε και την πέταξε στο πλήθος που συνέχισε να παραληρεί, ενώ η ίδια αποχώρησε από τη σκηνή.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την κίνηση αυτή της ερμηνεύτριας ακολούθησαν κάποια όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια στo Twitter:

 

 

Το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έγραψαν για τη Ματούλα Ζαμάνη χρήστες του διαδικτύου.

Κατόπιν, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε με όσα άκουγε, κάνοντας λόγο για ντροπή.

«Μπλιαχ, μπλιαχ για αυτά τα σχόλια. Αηδία. Τα σχόλια είναι ντροπή, είναι τραγωδία. Βέβαια εγώ έχω τεράστια αδυναμία στη Ματούλα Ζαμάνη. Μου αρέσει πολύ η στάση ζωής της, η μουσική της, όσες συνεντεύξεις έχω δει. Συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λέει. Ακόμη και να μη σου αρέσει αυτό που βλέπεις, αυτά τα σχόλια είναι αισχρά. Και να μη σου αρέσει, πρέπει να βγάλεις όλη αυτή τη χυδαιότητα;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 



Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ