Θ. Κατσαφάδος στο ΕΡΤNews: Η θλίψη για το θάνατο της γυναίκας μου δεν έχει μαλακώσει – Ο εγγονός μου είναι 6,5 ετών, μου δίνει κίνητρο στη ζωή μου

katsafados

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος ηθοποιός μίλησε στο ΕΡΤNews στην εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4», όπου αναφέρθηκε σε προσωπικά του βιώματα και επαγγελματικές συνεργασίες. «Η κόρη μου έχει κάτι από το ταμπεραμέντο της μητέρας της. Η θλίψη για το θάνατο της γυναίκας μου δεν έχει μαλακώσει», δήλωσε ο Θοδωρής, εκφράζοντας τη λύπη του. Θυμήθηκε τις στιγμές που περνούσε δίπλα στη Σαπφώ Νοταρά, λέγοντας: «Συναντούσα κάθε μέρα τη Σαπφώ Νοταρά αλλά δεν τολμούσα να της μιλήσω». Αναφερόμενος στον Μάνο Κατράκη, τόνισε: «Όταν έπαιζα μαζί του, δεν μπορούσα να σταματήσω να τον χαζεύω».

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με τη χρήση των social media, δηλώνοντας: «Στα social media, ο καθένας έχει γνώμη και την εκφράζει με μεγάλη ευκολία. Με στεναχωρεί η παραβίαση των ιδιωτικών στιγμών».

Όσον αφορά τις συνεργασίες του, σημείωσε: «Από όλες τις συνεργασίες μου κρατάω τα καλά». Ο ίδιος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ωραία μου κυρία» στο θέατρο Παλλάς, ενώ θυμήθηκε την εμπειρία του από την παράσταση «Αστερισμός της Παρθένου» με τη ζωή Λάσκαρη.

Ο Θοδωρής μίλησε και για τη συνεργασία του με την Τζένη Καρέζη, αποκαλύπτοντας ότι «η Τζένη Καρέζη ήταν φοβισμένη από την ασθένειά της».

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, δήλωσε: «Κάνω τον παππού εδώ και 15 χρόνια. Ο εγγονός μου είναι 6,5 ετών». Επιπλέον, μοιράστηκε τη δύσκολη εμπειρία της μοναξιάς: «Η μοναξιά δεν συνηθίζεται. Δεν μαγείρευα ποτέ και τώρα μαγειρεύω σχεδόν καθημερινά». Τέλος, ανέφερε ότι έχει περάσει πολύ ζόρικες καταστάσεις αλλά δεν έχει ζητήσει βοήθεια.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ