Τι γράφουν τα άστρα για την αγάπη τον Οκτώβριο για το ζώδιό σας

Τι γράφουν τα άστρα για την αγάπη τον Οκτώβριο για το ζώδιό σας

Προετοιμαστείτε για ρομαντισμό αλλά και λίγο δράμα

Η εποχή του Ζυγού είναι ισχυρή καθώς ξεκινά ο μήνας και αυτή η ενέργεια που προσανατολίζεται στις σχέσεις έχει όλα τα ζώδια να σκέφτονται την ομορφιά του να ερωτεύονται και τη σημασία των δεσμών τους ένας προς έναν. Εάν υπάρχουν τυχόν τοξικές συνδέσεις στη ζωή σας ή η δυναμική της σχέσης σας είναι περιοριστική, η ξεκάθαρη έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 2 Οκτωβρίου θα σας δείξει τη διέξοδο. Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, και ο πλανήτης του σεξ, ο Άρης, θα βρίσκονται σε ένα υπέροχο μεγάλο τρίγωνο με τον σοβαρό Κρόνο κατά τη διάρκεια της έκλειψης, επομένως είναι μια υπέροχη στιγμή να θέσετε όρια που προστατεύουν την ειρήνη σας και ενισχύουν τις σχέσεις σας.

Μια από τις πιο ρομαντικές μέρες της σεζόν έρχεται στα μέσα του μήνα, όταν η ερωτική Αφροδίτη δίνει ένα υπέροχο φιλί στον ονειροπόλο πλανήτη Ποσειδώνα στις 15 Οκτωβρίου. Η αγάπη γίνεται πνευματική εμπειρία τώρα και ακόμη και τα περιστασιακά φλερτ θα είναι σαν μια πλήρης φαντασίωση. Απολαύστε τις γλυκές δονήσεις με το έρθετε πιο κοντά με έναν εραστή ή χρησιμοποιώντας τη γοητεία σας σε κάποιον νέο. Ωστόσο, θα θελήσετε να προετοιμαστείτε για δράση, καθώς η προκλητική πανσέληνος στον Κριό ανατέλλει δύο ημέρες αργότερα. Οι ευαισθησίες θα χτυπήσουν κόκκινο, οπότε προσπαθήστε να μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Ευτυχώς, την ίδια μέρα, η Αφροδίτη θα μετακινηθεί από τον Σκορπιό με βαθιά αίσθηση σε Τοξότη που αντέχει στο πάρτι, εμπνέοντάς σας να υιοθετήσετε μια πιο ελεύθερα, διασκεδαστική προσέγγιση στην αγάπη.

Η χαρούμενη ατμόσφαιρα της Αφροδίτης στον Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα ωραία για την ερωτική σας ζωή μόλις ξεκινήσει η σεζόν του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου, καθώς δεν υπάρχει τίποτα περιστασιακό ή χαλαρό σε αυτό το συναισθηματικό ζώδιο του νερού. Τα συναισθήματα εντείνονται τώρα, κάτι που μπορεί να μοιάζει δραματικό – αλλά υπάρχει μεγαλύτερη ικανότητα οικειότητας και ευπάθειας στις σχέσεις και εδώ.

Διαβάστε παρακάτω για το ερωτικό σας ωροσκόπιο για τον Οκτώβριο.

Κριός

Βάλτε την καρδιά σας σε σχέσεις αυτόν τον μήνα και μην φοβάστε να έρθετε σε επαφή με τους εραστές σας – ειδικά γύρω από την έκλειψη ηλίου στις 2 Οκτωβρίου. Αποφύγετε οποιονδήποτε σπαταλήσει το χρόνο σας ή εξαντλήσει την ενέργειά σας και ανοίξτε την καρδιά σας σε πιο ώριμες και μακροχρόνιες – διαρκείς συνδέσεις.

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας στην πανσέληνο στο ζώδιό σας δύο εβδομάδες αργότερα, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες ανασφάλειες στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μην ενεργείτε παρορμητικά, ακόμα κι αν αισθάνεστε πυροδοτημένοι και ευαίσθητοι. Το δεύτερο μισό του μήνα φέρνει μια ευκαιρία να σκάψετε πιο βαθιά και να έρθετε πιο κοντά με έναν εραστή. Βρείτε νέους τρόπους για να εμπλουτίσετε τα πράγματα, εάν θέλετε να εκτονωθείτε μετά την πανσέληνο.

Ταύρος

Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την αγάπη και τη σύνδεση για εσάς, Ταύροι. Ο ρομαντικός πλανήτης Αφροδίτη –ο κοσμικός σας κυβερνήτης– θα βρίσκεται στη ζώνη των σχέσεών σας μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Εάν η έκλειψη αναδείξει κάποιο δράμα, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εξομαλύνετε τα πράγματα. Αν ψάχνετε για περισσότερη δέσμευση από ένα φλερτ, εστιάστε στις επιδιώξεις σας γύρω στις 15 Οκτωβρίου, λίγο πριν την πανσέληνο. Ίσως μπορέσετε να τις βάλετε κάτω από τα ξόρκια σας.

Η Αφροδίτη βυθίζεται στον τομέα της οικειότητάς σας στις 17 Οκτωβρίου, ενώ η εποχή του Σκορπιού φωτίζει το σπίτι της σχέσης σας λίγες μέρες αργότερα. Όλο αυτό το δεύτερο μισό του μήνα φέρνει βάθος στην ερωτική σας ζωή, οπότε βάλτε τα συναισθήματά σας στο τραπέζι.

Δίδυμοι

Έχετε το φλερτ στη φύση σας, αλλά θα μπορέσετε να επιδείξετε τη γοητεία σας αυτόν τον μήνα. Η εποχή του Ζυγού φωτίζει τη ζώνη του σεξ και των γνωριμιών σας και η έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου μπορεί να σας εμπνεύσει να ενισχύσετε τα στάνταρ σας. Δεν συμβιβάζεστε πια με ψίχουλα – αν δεν είναι διασκεδαστικό, δεν είναι για εσάς.

Ο ρομαντικός πλανήτης Αφροδίτη αρχίζει να φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σας παράλληλα με την πανσέληνο στις 17 Οκτωβρίου, έτσι ένα ανάλαφρο φλερτ θα μπορούσε να αρχίσει να δείχνει δυνατότητες δέσμευσης. Εάν είστε σε σχέση, χρησιμοποιήστε τη γοητεία της Αφροδίτης για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να φέρετε περισσότερο ρομαντισμό στη σύνδεσή σας.

Καρκίνος

Η ερωτική Αφροδίτη θα είναι στον τομέα του σεξ και των γνωριμιών σας για το πρώτο μισό του Οκτωβρίου και ο λάγνος Άρης θα είναι στο ζώδιό σας για ολόκληρο τον μήνα – όλα αυτά διαμορφώνουν το σκηνικό για μερικά αχνιστά ρομάντζα του φθινοπώρου. Αυτοί οι δύο ερωτευμένοι πλανήτες θα σχηματίσουν ένα υπέροχο μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο που αναζητά σταθερότητα κατά τη διάρκεια της έκλειψης στις 2 Οκτωβρίου, οπότε βάλτε όρια στις υπάρχουσες σχέσεις ή αν είστε ελεύθεροι, αναζητήστε αφοσιωμένους εραστές.

Η Αφροδίτη δίνει ένα φιλί στον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον εκτεταμένο ένατο οίκο σας στα μέσα του μήνα, έτσι ο ρομαντισμός θα ρέει και η αγάπη θα μοιάζει με μια νέα συναρπαστική περιπέτεια. Θα εμφανίζεστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σκηνή των γνωριμιών και στην κρεβατοκάμαρα όταν η σεζόν του Σκορπιού ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου. Διασκεδάστε αγκαλιάζοντας τη σκοτεινή και μυστηριώδη πλευρά σας.

Λέων

Πείτε ό,τι έχετε στην καρδιά σας κάτω από την έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου, γιατί το να κρατάτε τα αληθινά σας συναισθήματα θα οδηγήσει μόνο σε δυσαρέσκεια στις σχέσεις. Εάν είστε πρόθυμοι να είστε ευάλωτοι, εμπιστευτείτε ότι οι αγαπημένοι σας θα το δουν και θα δεχτούν τα λόγια σας με συμπόνια.

Η πανσέληνος στις 17 Οκτωβρίου είναι γεμάτη δράση και μπορεί να θέλετε να ενδώσετε σε κάποια από τα πιο άγρια ​​ένστικτά σας. Η ερωτική Αφροδίτη χτυπά τη ζώνη του πάθους και των γνωριμιών σας την ίδια μέρα, οπότε μόλις ολοκληρωθεί το δράμα της πανσέληνου, είναι μια καλή στιγμή να επαναφέρετε μια σπίθα σε μια συνεργασία ή να αρχίσετε να συναναστρέφεστε με μερικούς νέους ανθρώπους.

Παρθένος

Βγείτε από το κεφάλι σας και πέστε στο σώμα σας κατά τη διάρκεια της έκλειψης στις 2 Οκτωβρίου. Τώρα είναι η στιγμή να εξερευνήσετε την ευχαρίστηση, είτε μόνοι σας είτε με κάποιο ταίρι. Εάν θέλετε να συνομιλήσετε με έναν σύντροφο σχετικά με τις ενέργειές σας ή να έχετε μια ουσιαστική συνεννόηση, η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι μια εξαιρετική στιγμή. Σχεδιάστε ένα ραντεβού στα μέσα του μήνα καθώς ρέουν ερωτικά και ρομαντικά vibes.

Η πανσέληνος στις 17 Οκτωβρίου μπορεί να πυροδοτήσει βαθιά ριζωμένες ανασφάλειες, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε την ευαλωτότητα. Αν νιώθετε άνετα τα συναισθήματά σας, θα σας φέρει πιο κοντά στους εραστές σας.

Ζυγός

Μαθαίνετε να τιμάτε τις ανάγκες σας στις σχέσεις τώρα και η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 2 Οκτωβρίου σας ωθεί πιο βαθιά σε αυτό το ταξίδι. Εστιάστε στο να αφήσετε τους ανθρώπους που σας ευχαριστούν και να δώσετε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας.

Η δραματική πανσέληνος δύο εβδομάδες αργότερα χτυπά τη ζώνη της σχέσης σας, εκτοξεύοντας κάθε είδους ένταση. Απλώς θυμηθείτε ότι μια μικρή σύγκρουση δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ευτυχώς, την ίδια μέρα, η ερωτική Αφροδίτη αρχίζει να κοσμεί τον τομέα της επικοινωνίας σας, έτσι θα μπορείτε να μιλάτε γλυκά σε οποιονδήποτε.

Σκορπιός

Τα σημεία της αύρας σας είναι ασυναγώνιστα αυτή τη στιγμή, καθώς ο ρομαντικός πλανήτης Αφροδίτη κοσμεί το ζώδιό σας για το πρώτο μισό του μήνα, ευλογώντας σας με την ακαταμάχητη γοητεία του. Η δύναμη της αποπλάνησης μπορεί να σας φανεί χρήσιμη είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε σε σχέση. Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι εξαιρετική για να θέσετε όρια στις σχέσεις, ειδικά εν μέσω του χάους της έκλειψης. Αλλά τα μέσα του μήνα είναι πιο κατάλληλα για ονειρεμένα ραντεβού και για να χαθείτε στην ομίχλη του έρωτα.

Η περίοδος των γενεθλίων σας ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου, γι’ αυτό σχεδιάστε κάτι περιπετειώδες με έναν εραστή ή πάρτε την ευκαιρία να ερωτευτείτε. Η Αφροδίτη θα έχει μπει μέχρι τότε και στον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας, οπότε δώστε προτεραιότητα στην ευχαρίστηση και γίνετε λίγο ηδονιστές.

Τοξότης

Θα μπορούσατε να είστε τυχεροί συναντώντας κάποιον σπέσιαλ κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του μήνα, επομένως κρατήστε τις κεραίες σας δυνατές για μια νέα καυτή σύνδεση. Εάν είστε συνδεδεμένοι, είναι μια υπέροχη στιγμή να συμμετάσχετε στην ομάδα φίλων σας και να προγραμματίσετε περισσότερες κοινωνικές συναντήσεις.

Η πανσέληνος στις 17 Οκτωβρίου είναι σημαντική, καθώς φτάνει στη ζώνη ευχαρίστησης του χάρτη σας και σας ζητά να αφήσετε οτιδήποτε σας εμποδίζει να περάσετε καλά. Το να προσελκύσετε αυτό που θέλετε θα είναι εύκολο, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας την ίδια μέρα, μετατρέποντας τη σαγηνευτική σας γοητεία σε πλήρη έκρηξη για τον υπόλοιπο μήνα.

Αιγόκερως

Εάν θέλετε να περάσετε τα πράγματα στο επόμενο βήμα με έναν σύντροφο ή να εξερευνήσετε περισσότερη δέσμευση με ένα φλερτ, αυτός ο μήνας είναι η ευκαιρία σας να αναλάβετε δράση, καθώς ο τολμηρός και λαχταριστός Άρης βρίσκεται στη ζώνη της σχέσης σας όλο τον μήνα. Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι μια καλή στιγμή για δράση – είτε αυτό σημαίνει να θέσετε ένα όριο είτε να κάνετε μια πρώτη κίνηση.

Η πανσέληνος στις 17 Οκτωβρίου μπορεί να είναι λίγο έντονη και μπορεί να νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή παρασύρεται στη μέση άλλων δραμάτων. Βρείτε την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση σας στην ικανότητά σας να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Υδροχόος

Η περιπέτεια είναι στον αέρα αυτόν τον μήνα, οπότε ίσως είναι καιρός να απελευθερωθείτε από τη ζώνη άνεσής σας στην αγάπη. Η έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου αλλάζει την οπτική σας, προτρέποντάς σας να σκεφτείτε έξω από το πλαίσιο στις σχέσεις.

Μπορείτε να διασκεδάσετε εξερευνώντας τα μέσα του μήνα, καθώς τόσο ο ήλιος όσο και ο ερωτευμένος Ερμής θα δίνουν φιλιά στον τυχερό Δία στη ζώνη του σεξ και των γνωριμιών σας. Τώρα είναι η στιγμή να αφήσετε την καρδιά σας να σας οδηγήσει και να αφήσετε το πάθος να φωτίσει το μονοπάτι σας. Η ποικιλία είναι το καρύκευμα της ζωής, και αυτό ισχύει και για την ερωτική σας ζωή τώρα.

Ιχθύς

Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος με μαγικές ευθυγραμμίσεις που θα φωτίσουν την καρδιά σας με ρομαντισμό και ξεκινά με μια οικεία και συναισθηματική έκλειψη ηλίου στις 2 Οκτωβρίου. Δείξτε μια πιο απαλή πλευρά στους εραστές σας. Η ερωτική Αφροδίτη και ο λάγνος Άρης θα δώσουν φιλιά στον σοβαρό Κρόνο στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα, οπότε αν πρέπει να θέσετε ένα όριο σε μια σχέση, τώρα είναι μια ευνοϊκή στιγμή.

Τα μέσα του μήνα είναι όλο καρδιές, ουράνια τόξα και πεταλούδες, καθώς ο ονειροπόλος Ποσειδώνας στο ζώδιό σας θα δονείται με την Αφροδίτη στον τομέα της περιπέτειάς σας. Η αγάπη δεν έχει όρια τώρα! Η εποχή του Σκορπιού θα ενεργοποιήσει το ίδιο μέρος του χάρτη σας, οπότε κάντε ένα άλμα πίστης.

 

Πηγή: allyou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ