Αύριο, Παρασκευή, η “Λευκή Νύχτα” στην Καρδίτσα

leyki nyxta karditsa

Μετά από αναβολές λόγω καιρικών συνθηκών, έφτασε η στιγμή για την 4η “Λευκή Νύχτα” στην Καρδίτσα, αύριο, Παρασκευή 4/10. Σήμερα παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας και τον επανεκλεγέντα ρόεδρο κ. Αντωνίου, μαζί με τους εκπροσώπους – συνδιοργανωτές, τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τέλιο, τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Τσιάκο, τον εκπρόσωπο του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Λαμπρόπουλο.

Όλοι τους κάλεσαν τους Καρδιτσιώτες αλλά και άλλους Θεσσαλούς να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή, με τον κ. Τέλιο να επισημαίνει ότι η “Λευκή Νύχτα” έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς της πόλης μας, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για αγορές, διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή, σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες”.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια βραδιά γεμάτη χαρά, ψυχαγωγία αλλά και εμπορικές ευκαιρίες, όπου οι τοπικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συνδεθούν με το κοινό. Οι δρόμοι της Καρδίτσας  θα γεμίσουν μουσική, με ζωντανές εμφανίσεις από μπάντες και dj, που θα προσφέρουν ένα πλούσιο πρόγραμμα. Η Λευκή Νύχτα είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη στήριξη των επιχειρήσεών μας. Δεν απευθύνεται μόνο στους Καρδιτσιώτες, αλλά και σε επισκέπτες από τις γύρω περιοχές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη μας, να απολαύσουν τις ομορφιές της και να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική γιορτή“, ανέφερε ο κ. Τέλιος.

Ο κ. Τσιάκος τόνισε ότι η διοργάνωση της 4ης “Λευκής Νύχτας” και η επιτυχία που είχε τις προηγούμενες φορές, δείχνει ότι όταν όλες οι αρχές συνεργάζονται τότε υπάρχουν και θετικά αποτελέσματα. “Είναι μια διοργάνωση που ενισχύει την εξωστρέφεια, στηρίζει τους εμπόρους αλλά βοηθά και στο να διατηρηθούν θέσεις εργασίας“, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καρδίτσας. Επεσήμανε δε ότι ο δήμος Καρδίτσας με έργα και δράσεις, θα προσπαθήσει να στηρίξει την τοπική αγορά και την οικονομία της περιοχής.

Ο κ. Λαμπρόπουλος υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια διοργάνωση, μια μεγάλη γιορτή, κατά την οποία Καρδιτσιώτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βγούνε, να κάνουν αγορές, να διασκεδάσουν, ενώ αναφέρθηκε και στο street food festival το οποίο αναμένεται να γίνει για δεύτερη χρονιά μέσα στον Οκτώβριο.

Τέλος ο κ. Αντωνίου είπε ότι η “Λευκή Νύχτα” ξεκίνησε δειλά το 2019 και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Με τη στήριξη των τοπικών φορέων έγινε θεσμός. Κάλεσε δε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν, να αγοράσουν σε καλές τιμές, και να διασκεδάσουν με αυτήν τη γιορτή,

Το πρόγραμμα

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2024
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης : 18:30
Ώρα λήξης: 00:00  

Πεζόδρομος Στεργίου Λάππα /SYZYGY live
21:00 – 21:30 dj set
21:30 – 23:00 live SYZYGY
23:00 – 23:45 dj set
Κεντρική Πλατεία / Ντουμαλάνι live / 21:10
Πεζόδρομος Δ. Τερτίπη & Σπύρνης / 21:00 BNC live
Η μουσική συνεχίζεται με τον Dj Leandros
22:30 – 23:55
Πλατεία Ν. Πλαστήρα / Dj GEORGE NTEMOS (19:00 – 23:55)
Ηρώων Πολυτεχνείου / DJ MAZE SOUNDZ (19:15 – 23:55)
Υψηλάντου & Χατζημήτρου / Dj G. Tzatzis (19:00 – 23:55)
Υψηλάντου & Βάλβη / Dj MR TZI (19:00 – 23:55)
Κεντρική Πλατεία / MUSICA RADIO (19:00 – 23:55)

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ