Λεωφόρος Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Λεωφόρος Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Στο φως βρίσκεται ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την αιματηρή συμπλοκή και τους πυροβολισμούς που ανταλλάχθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στον αριθμό 255 της Λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πλάνα του MEGA, υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και από πίσω του ένα άλλο αμάξι μεγάλου κυβισμού με δύο ακόμη άτομα μέσα. Λίγο αργότερα, δίπλα από το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μία μηχανή με δύο άτομα, ένα 35χρονο και έναν 22χρονο.

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή και τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού

Τι δείχνει το βίντεο

Στην συνέχεια, ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο άνδρα, και κατόπιν τούτου ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους. Μετά κατεβαίνει και ο δεύτερος από το αυτοκίνητο και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο μεν τραυματίας με τον άλλο που φέρει τραύματα από τις μπουνιές πήγε μόνος του στο Ασκληπιείο της Βούλας. Εκεί οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία, μετέβη αμέσως, και τώρα τα δύο αυτά άτομα είναι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» το οποίο και εφημερεύει.

Η μόνη πληροφορία που έχει έρθει στο φως είναι ότι πρόκειται για Έλληνες, ενώ άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ