Προετοιμασίες στην Καρυά Ελασσόνας για την ετήσια συνάντηση Enduro cas

1727897776293144 (1)

Την Δημοτική κοινότητα Καρυάς του Δήμου Ελασσόνας, επισκέφτηκε η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ Μαρία Γαλλιού και είχε συνάντηση με τους αντιδημάρχους Νίκο Παλάσκα και Αθανάσιο Γεροφωκά, τον πρόεδρο της Δ.Κ. Καρυάς Ν. Κατσίβελο και πολίτες της κοινότητας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση της κ. Γαλλιού για τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα ενώ μετέβη και στον χώρο που πρόκειται να διεξαχθεί η ετήσια συνάντηση enduro cas το τριήμερο 18 έως 20 Οκτωβρίου, όπου και εκτελούνται εργασίες βελτίωσης της πίστας από μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Μια εκδήλωση ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή -όπως επισήμαναν- στην κ. Γαλλιού οι διοργανωτές καθώς η αύξηση της επισκεψιμότητας θα συμβάλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Ενημέρωσαν επίσης την Αντιπεριφερειάρχη ότι οι συμμετέχοντες φέτος θα ξεπεράσουν τους 500. Ευχαρίστησαν τέλος στο πρόσωπο της κ Γαλλιού την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Δημ Κουρέτα για το ενδιαφέρον και την στήριξη που προσφέρει η Περιφέρεια στις δράσεις των τοπικών κοινοτήτων.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ