Τίμησαν την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων στον Δήμο Τρικκαίων

KAPI 2024-14

Ομορφες και «ζεστές» δράσεις σε τρία ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, την 1η Οκτωβρίου, οι συντονιστικές επιτροπές στο Β΄ ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ, στο Ε΄ ΚΑΠΗ και στο Στ΄ ΚΑΠΗ πραγματοποίησαν μικρές γιορτές – συναντήσεις των μελών τους.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα αναφέρθηκε στη συνεχή στήριξη του Δήμου Τρικκαίων στους ηλικιωμένους και τις ηλικιωμένες, τονίζοντας τη σημασία που αποδίδεται σε ενίσχυση των δράσεων των ΚΑΠΗ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο χαιρετισμός που απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας.

Oι σεμνές γιορτές που διοργανώθηκαν, διανθίστηκαν με την παρουσία νηπίων από το Νηπιαγωγείο Ciao Mama (στο ΚΗΦΗ και το Β΄ ΚΑΠΗ). Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Φανή Χατζηκυριάκου, Κων/νο Χατζηκυριάκο και Αμαλία Σωτηρίου τραγούδησαν με τους ηλικιωμένους, ανταλλάσσοντας στιγμές αγάπης.
Ευχαριστίες αποδίδει το ΚΗΦΗ και στην ταβέρνα Μαγειρείο, για τη δωρεάν διάθεση γεύματος προς τους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ Δήμου Τρικκαίων, δομή συγχρηματοδοτούμενη από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο στο πλαίσιο του προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027.
Μουσική, χορός και τραγούδι, πλαισίωσε τις γιορτές και στα άλλα δύο ΚΑΠΗ (Ε΄ και Στ΄), ενώ υπήρχαν και εδέσματα, σε μια συνάντηση για τα μέλη που στόχο είχε να ομορφύνει την καθημερινότητα, σε συνδυασμό με τις δράσεις που έπονται τον χειμώνα.
Σημειώνεται, ακόμη, ότι στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε η προϊσταμένη Δ/νσης Κοινωνικής μέριμνας κ. Στ. Πελίγκου και ο προϊστάμενος του τμήματος Τρίτης Ηλικίας κ. Μπέλλος.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ