ΑΕΛ: Νίκη στην Κατερίνη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας

Αντιμετωπίζει τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια(πρώτη μακριά από την Λάρισα) αναζητά το Σάββατο η ΑΕΛ στην Κατερίνη στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Οι “βυσσινί” με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τις δύο εντός έδρας επιτυχίες θέλουν να τριτώσει το καλό και να διατηρηθούν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης έχει καταστρώσει τα πλάνα του και αυτό που έλεγε στους παίκτες του όλη την εβδομάδα περιμένει να το δει να το εφαρμόζουν και στο αυριανό ματς. Συγκεκριμένα επεσήμανε πως πρέπει η λαρισινή ομάδα να μπει στον αγώνα με την ίδια σοβαρότητα που έδειξε στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου και από το ξεκίνημα να επιβάλει τον δικό της ρυθμό, προκειμένου να μπορέσει να σκοράρει αλλάζοντας τα δεδομένα του παιχνιδιού.

H προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον Αλέκο Βοσνιάδη να παίρνει στην αποστολή 21 παίκτες που είναι οι:  Σουλούκος, Perntreou, Βενετικίδης, Βαφέας, Στάμου, Ηλιάδης, Johansson, Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Kossonou, Παναγιωτίδης, Barrientos, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Acosta, Σγουρός, Κρητικός, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης και Fatai.

Στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα η ΑΕΛ αναμένεται να έχει και τον δωδέκατο παίκτη μαζί της, καθώς εκατοντάδες Λαρισαίοι φίλαθλοι αναμένεται να εκδράμουν στην Πιερία και να δώσουν ώθηση στους “βυσσινί” για ακόμα μία νίκη.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ