Ανήλικος μαζί 18χρονο διακινούσαν ναρκωτικά έξω από σχολείο στα Σεπόλια

Ανήλικος μαζί 18χρονο διακινούσαν ναρκωτικά έξω από σχολείο στα Σεπόλια

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα (3-10-2024) στα Σεπόλια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 15 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών πέριξ σχολικού συγκροτήματος στα Σεπόλια.

Επιπλέον συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και 52χρονος αλλοδαπός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν μετά από εξακρίβωση πληροφοριών σχετικά με τη δράση 2 νεαρών στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή των Σεπολίων και συγκεκριμένα έξω από σχολικό συγκρότημα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο 34χρονος κατελήφθη να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 15χρονο κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους 2 νεαρούς έξωθεν του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος, όπου σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• -106- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
• το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ και
• -2- κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ