Μπέρμιγχαμ: Επίθεση με αυτοκίνητο – Πέντε τραυματίες – Αναζητούν τον οδηγό

Μπέρμιγχαμ: Επίθεση με αυτοκίνητο – Πέντε τραυματίες – Αναζητούν τον οδηγό

Η αστυνομία αναζητεί τον οδηγό ενός αυτοκινήτου, το οποίο «έπεσε» σκόπιμα πάνω σε πλήθος ανθρώπων έξω από δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στο Μπέρμιγχαμ, τραυματίζοντας πέντε άτομα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην οδό Livery Street στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, όπου πέντε άνδρες τραυματίσθηκαν στις 3.13 π.μ. σήμερα (4/10). Ένα θύμα υπέστη «πολλαπλούς σοβαρούς τραυματισμούς», ενώ άλλα τέσσερα άτομα νοσηλεύθηκαν για «δυνητικά σοβαρούς τραυματισμούς».

Η ομάδα των ανδρών χτυπήθηκε από αυτοκίνητο έξω από το «The Tunnel Club» – ένα από τα μακροβιότερα νυχτερινά κέντρα του Μπέρμιγχαμ – όπου εκατοντάδες φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο χθες το βράδυ για το πάρτι της Εβδομάδας Πρωτοετών.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων των West Midlands δήλωσε ότι «ο πρώτος ασθενής, ένας άνδρας πεζός, αντιμετωπίστηκε από τα πληρώματα του ασθενοφόρου για πολλαπλούς σοβαρούς τραυματισμούς. Μεταφέρθηκε σε Κέντρο Τραύματος για περαιτέρω θεραπεία. Τέσσερις άλλοι άνδρες, επίσης πεζοί, αντιμετωπίστηκαν όλοι από τους γιατρούς για δυνητικά σοβαρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία».

Αστυνομία Μπέρμιγχαμ: Αντιμετωπίζουμε το περιστατικό ως στοχευμένη επίθεση

Γράφοντας στο X, ένα άτομο σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονέα, καθώς ξεκινά η Εβδομάδα Πρωτοετών».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας των West Midlands ανακοίνωσε πως «διεξάγουμε έρευνα μετά τον τραυματισμό αρκετών ανθρώπων αφού, όπως πιστεύεται, χτυπήθηκαν σκόπιμα στο Μπέρμιγχαμ σήμερα το πρωί. Πέντε άτομα βρέθηκαν τραυματισμένα. Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για βιαιοπραγία και παραμένει υπό κράτηση αυτή τη στιγμή, ενώ εξακολουθούμε να αναζητούμε τον οδηγό και το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο».

«Αντιμετωπίζουμε αυτό το περιστατικό ως στοχευμένη επίθεση και ενισχύουμε τις περιπολίες μας στην περιοχή σήμερα για λόγους ασφαλείας. Ζητάμε από οποιονδήποτε είδε τι συνέβη, ειδικά από όσους έχουν φωτογραφίες ή βίντεο, να επικοινωνήσει μαζί μας. Παραμένουμε στο σημείο, ενώ οι έρευνές μας συνεχίζονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ