Μπραζντέικις: «Είμαι ο παλιός Ίγκι, αλλά σε βελτιωμένη έκδοση»

Μπραζντέικις: «Είμαι ο παλιός Ίγκι, αλλά σε βελτιωμένη έκδοση»

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις επέστρεψε στη Ζάλγκιρις Κάουνας μετά από μία σεζόν στον Ολυμπιακό και ήταν κομβικός στη νίκη των Λιθουανών επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της Euroleague.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν φοβερός και πέτυχε σε 25 λεπτά παρουσίας 17 πόντους με 7/11 δίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ, ενώ είχε 11 στο σύστημα αξιολόγησης και επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, ο Μπραζντέικις γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, ενώ σκόραρε και ένα απίθανο buzzer beater στο ημίχρονο του ματς με την Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπραζντέικις πήρε από το χέρι την Ζαλγκίρις, η οποία πήγε στα αποδυτήρια στο +12, με τον Λιθουανό να έχει 10 πόντους, με 80% ευστοχία, μαζεύοντας παράλληλα και τέσσερα ριμπάουντ. Για να αντιληφθεί κανείς τη διαφορά στη στατιστική, αρκεί να δει ότι την περσινή σεζόν στη Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έπαιξε 27 παιχνίδια, τα 5 ως βασικός και είχε συνολικά 97 πόντους και κατά μέσο όρο 3,5 πόντους και 2,4 στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο 25χρονος φόργουορντ μίλησε για την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στους Καταλανούς, τονίζοντας ότι είναι ο παλιός του εαυτός, αλλά πιο βελτιωμένος.

Οι δηλώσεις του Ίγκνας Μπραζντέικις:

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, γιατί έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και δείχνει αυτό το αποτέλεσμα πως η δουλειά μας πιάνει τόπο. Όμως είμαστε ακόμη στην αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Αισθάνομαι πολύ όμορφα στην ομάδα. Ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα που μου επιτρέπουν να αποδίδω έτσι. Είμαι ο παλιός «Ίγκι», αλλά σε βελτιωμένη έκδοση».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE: Νάπολι – Κόμο

LIVE: Νάπολι – Κόμο

LIVE: Νάπολι – Κόμο. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νάπολι – Κόμο για…