FORMediaTv: Β. Γιαννούλας υπέρ Χάρη Δούκα στο «Κοίτα να δεις!»

Δύο 24ωρα απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες του πρώτου γύρου στο ΠΑΣΟΚ. Ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων ολοκληρώνεται και τα επιτελεία τους προτάσσουν τη συμμετοχή του κόσμου ως καθοριστικό παράγοντα.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, πάντως, αναμένεται να αναδειχτεί από τον δεύτερο γύρο, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, ο οποίος σε λίγη ώρα θα πραγματοποιήσει την τελευταία προεκλογική του ομιλία, πριν τις κάλπες.

Λίγη ώρα πριν την κεντρική ομιλία του Χ. Δούκα,  ο Β. Γιαννούλας μέλος της κεντρικής ΠΑΣΟΚ μας μίλησε για την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων γι ατην ηγεσία του κόμματος.

Κάθε μεσημέρι στις δυο και καθημερινά 14:00-17:00 «Κοίτα να δεις»

Η αναζήτηση απαντήσεων στα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών σε πρώτο πλάνο. Πολιτικό και κοινωνικό ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχολιασμός, συνεντεύξεις και ειδήσεις από τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

«Κοίτα να δεις!»

Έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση σε σχέση με φλέγοντα ιατρικά θέματα που συναντάμε καθημερινά δίπλα μας. Η εκπομπή φιλοξενεί γιατρούς και επιστημονικούς συνεργάτες, όλων των ειδικοτήτων του  κλάδου της υγείας, στο επίκεντρο της ζωής και της καθημερινότητας μας, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Με τους Δημοσιογράφους Βιβή Ζαχοπούλου

και Τάσο Κουρκούμπα

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Δύο υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ έκαναν συγκέντρωση στην Αθήνα την Τετάρτη – και άλλη μια τολμηρή χθες,…