Λάρισα: Στις 19:00 ξεκινά η μεγάλη συναυλία των “toeat” στην Πλατεία Ταχυδρομείου

Έφτασε η ώρα για χιλιάδες μικρούς και μεγάλους που θα απολαύσουν ένα μεγάλο live party απόψε Παρασκευή 4/10 δωρεάν στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας προσφορά των καταστημάτων “toeat” που κλείνουν 30 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουν με όλη την πόλη καλεσμένη.

Από τις 19:00 ως τις 21:00 τα τρία κεντρικά “toeat” στις οδούς Ασκληπιού, Ρούσβελτ και Φιλελλήνων θα προσφέρουν δωρεάν γύρο και αναμένεται το αδιαχώρητο. Ομοίως το πάρτυ ξεκινά στις 19:00 στην Πλατεία Ταχυδρομείου και θα έχει διάρκεια 4 ώρες.

Opening warm up θα κάνει η Λαρισαία musical performer Έλλη Νταϊλιάνη

Αμέσως ξεκινά το πρόγραμμά του ο Θέμης Γεωργαντάς που θα έχει dj set και την παρουσίαση της βραδιάς. Εκεί μέσα στα φώτα, στους καπνούς, στα δυνατά hits θα σβήσει και η τούρτα των 30 ετών λειτουργίας των αγαπημένων toeat της Λάρισας από την οικογένεια Καραφύλλη και τους συνεργάτες τους. Περίπου στις 20:45 θα ανέβει στη σκηνή η εκρηκτική Josephine πλαισιωμένη από χορευτικό σχήμα και στις 22:00 ο κορυφαίος Rack (support act: IAMSTRONG) για την απογείωση της διασκέδασης.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων PR management 
“Beautiful People PR” και ο Χάρης Σιανίδης. Δ/νση επικοινωνίας: A.n.d. Communication.  

“Τoeat” το όνομα που έκανε μόδα τον γύρο στη Λάρισα! 

Σήμερα βρίσκουμε 5 toeat στη Λάρισα: Aσκληπιού 27 Πλατεία Ταχυδρομείου, Αεροδρομίου 63 Νέα Σμύρνη, Φιλελλήνων 34 λόφος Φρουρίου, Ηρώων Πολυτεχνείου 17Α 1η Στρατιά, Ρούσβελτ 25 Πλατεία Ταχυδρομείου. Η ιστορία “toeat” ξεκίνησε το 1994 από δύο αγαπημένα ξαδέλφια τους Γιώργο και Γιώργο Καραφύλλη, που με μεράκι δημιούργησαν το πρώτο κατάστημα γρήγορου φαγητού “toeat” στην οδό Ασκληπιού και από τότε προσφέρει ποιότητα-ποσότητα-ταχύτητα και μοναδικές ελληνικές γεύσεις, για αυτό άλλωστε είναι το must food point της πόλης.

Ξεχωριστά και αγαπημένα στις επιλογές μικρών και μεγάλων είναι το γυρόνι, το SEXY, η σαλάτα caesars, η mikri, η σκεπαστή, τα burgers, η πιατέλα, οι νέες XL συσκευασίες, ο γύρος με το κιλό και εννοείται πάντα πρώτο και καλύτερο το κλασικό τεράστιο πιτόγυρο “toeat”! Με την προτίμηση του κόσμου σταδιακά τα “toeat” έγιναν 5 και καλύπτουν όλη την πόλη της Λάρισας και προάστια με take away & delivery.

Το toeat είναι αναμφισβήτητα το Νο1 γυράδικο στη Λάρισα αποτελώντας 3 δεκαετίες μέρος της κουλτούρας της πόλης! Με αντοχές, πολλή δουλειά, συνεχίζεί κι εξυπηρετεί! Σήμερα με πολλή αγάπη κι ευγνωμοσύνη προσφέρει στους Λαρισαίους για την στήριξή τους αυτό το μεγάλο live party για τα γενέθλιά 30 ετών! Ο γύρος toeat έγινε καθημερινότητα στη Λάρισα!

www.to-eat.gr 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ