ΠΑΟΚ: Με Κόλεϊ κόντρα στον Λεβαδειακό

ΠΑΟΚ: Με Κόλεϊ κόντρα στον Λεβαδειακό

Με δεδομένο πως συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο «Λάμπρος Κατσώνης» (Κυριακή 6/10, 20:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να αφήσει πίσω της τις ήττες σε Ευρώπη (3-1 από τη Γαλατάσαραϊ και 1-0 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου) και Ελλάδα (1-0 από τον Άρη), ευελπιστώντας, παράλληλα, να επιστρέψει στην κορυφή της Super League – σε περίπτωση μη νίκης της ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο παιχνίδι με τη Στεάουα έμειναν στην πισίνα και το γυμναστήριο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι κι έπαιξαν δίτερμα, σε υψηλό τέμπο.

«Μέσα» ο Κόλεϊ

Στα ευχάριστα για τον Λουτσέσκου, ο Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα και πιθανότατα βρίσκεται, τουλάχιστον, στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο, Σάββατο, για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Αντίθετα, ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (5/10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:30 και το απόγευμα θα ταξιδέψουν για Λιβαδειά. Αυτός που σίγουρα δε θα κάνει το ταξίδι, θα είναι ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα που έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE: Νάπολι – Κόμο

LIVE: Νάπολι – Κόμο

LIVE: Νάπολι – Κόμο. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νάπολι – Κόμο για…