Πέθανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου στα 44 του – Τρίτη γενιά της «Kalamata Papadimitriou»

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου στα 44 του - Τρίτη γενιά της «Kalamata Papadimitriou»

Καλοσυνάτος, ευγενικός και δραστήριος επιχειρηματίας, αθλητής και τρυφερός πατέρας ήταν ο Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδωσε μάχη για τη ζωή του, δεν τα κατάφερε, σκορπώντας θλίψη και στην επιχειρηματική κοινότητα, της οποίας ήταν μέλος, ως τρίτη γενιά της εταιρείας Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ., γνωστή για τα προϊόντα «Kalamata Papadimitriou».

Kalamata Papadimitriou: Η συμβολή του στην εταιρεία

Η εταιρεία με έδρα την Καλαμάτα έχει περισσότερα από 80 χρόνια παράδοσης στην τυποποιητική και εξαγωγική δραστηριότητα στον τομέα του ελαιολάδου, του βαλσαμικού ξιδιού, της μουστάρδας και άλλων τροφίμων.

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου ανέλαβε τα ηνία της «Kalamata Papadimitriou» το 2004 από τον πατέρα του Κώστα και υπό την καθοδήγησή του αναπτύχθηκαν νέες σειρές προϊόνταν βασισμένες στο βαλσαμικό ξύδι, όπως οι κρέμες βαλσαμικού και οι μεσογειακές μουστάρδες, αξιοποιώντας τοπικά υλικά όπως φρούτα της μεσσηνιακής γης, σύκα και ρόδια.

Επί των ημερών του, το 2013 η εταιρεία εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο Endeavor, ως η πρώτη ελληνική εταιρεία τροφίμων, ενώ ένα χρόνο μετά έγινε μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Όπως σημειώνουν τα eleftheriaonline και messinialive, ο πρόεδρος και CEO της «Kalamata Papadimitriou» ήταν παντρεμένος με τη Σεβαστή Σκούλικα και μαζί είχαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλα.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο στις 11 π.μ. στον ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα.

Πηγή: ΟΤ

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ