Ρικάρντο Όρτα: «Ο Αντρέ ήταν χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ρικάρντο Όρτα: «Ο Αντρέ ήταν χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός και «σκόρπισε» την Μπράγκα με 3-0 στο «Γεώργιος» Καραϊσκάκης σε ένα ματς που έκαναν τρομερή εμφάνιση ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που είχε δύο γκολ, αλλά και ο Ροντινέι σε ρόλο εξτρέμ για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Ο Ρικάρντο Όρτα που είναι αρχηγός της πορτογαλικής ομάδας, μίλησε για το παιχνίδι και αναφέρθηκε και στον μικρό του αδερφό, Αντρέ και στο διάστημα που εκείνος αγωνιζόταν στους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Ρικάρντο Όρτα

«Το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου δεν μας βοήθησε καθόλου και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια το παιχνίδι, πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

«Ο Αντρέ ήταν πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, αλλά ήταν συγκεντρωμένος απόλυτα. Αυτό το παιχνίδι δεν του πήγε, όπως δεν πήγε και σε όλη την ομάδα. Τα ατομικά λάθη είναι και λάθη όλης της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας στην Ευρώπη, αλλά τώρα εστιάζουμε στο πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντως έδειξε να μην ξέχασε τον Όρτα και όσα εκείνος προσέφερε την περυσινή μαγική σεζόν στους ερυθρόλευκους, φτάνοντας μαζί του μέχρι και την κατάκτηση του Conference, αποθεώνοντάς τον μόλις έγινε αλλαγή, αλλά και κατά την είσοδό του στο φαληρικό γήπεδο.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ