Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Πλακιά και το κατέβασμα της ανάρτησης για τα ασφαλιστικά μέτρα

Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Πλακιά και το κατέβασμα της ανάρτησης για τα ασφαλιστικά μέτρα

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το υπουργείο Πολιτισμού η παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου, στον Σύλλογο των Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», με το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων να γνωμοδοτεί θετικά ανάβοντας το «πράσινο φως» για τη μεγάλη συναυλία της 11ης Οκτωβρίου.

Οι αντιδράσεις που είχαν προκληθεί ανάμεσα σε μέλη των οικογενειών των αδικοχαμένων θυμάτων φαίνεται να μπαίνουν στην άκρη με τον Νίκο Πλακιά (είχε αντιδράσει στο να υπάρξει εισιτήριο για τη συναυλία) να προχωρά σε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα σε μέλη των οικογενειών των αδικοχαμένων θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη φαίνεται να μπαίνει στην άκρη

Ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του αλλά και την ανιψιά του στα Τέμπη, παρά τη διαφωνία που έχει, στέλνει μήνυμα ενότητας και σημειώνει ότι δέχεται την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση.

«Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας»

Απευθυνόμενος στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, τονίζει: «Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) την Ανδρομέδα, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου».

Συνοδεύει μάλιστα την ανάρτηση με μια φωτογραφία που δύο νεαροί άνθρωποι αγκαλιάζονται με τη γυναίκα να κρατά στο χέρι της ένα εισιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση συμμετείχε ο δικηγόρος της οικογένειας Πλακιά, ο οποίος ζήτησε εκ μέρους των εντολέων του, το στάδιο να παραχωρηθεί μόνο εφόσον δεν υπάρξει οικονομικό αντίτιμο για τους θεατές με την επιτροπή να αποφασίζει την παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου για τη μεγάλη συναυλία με οικονομικό αντίτιμο.

«Τέλος με αυτό το θέμα»

Λίγο νωρίτερα ο Νίκος Πλακιάς ενημέρωνε πως «την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα», διότι «πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά».

Με δύναμη ψυχής αναφέρει πως «πολλά ήταν πολύ συγκινητικά, οπότε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θεμα».



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ