Βόλος: Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής στις Σταγιάτες

IMG_5502

Εξωτερικός απινιδωτής τοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία στις Σταγιάτες, αριστερά από την πόρτα του παλιού δημοτικού σχολείου Σταγιατών.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κρύα Βρύση», «η θωράκιση του χωριού μας με όλα τα μέσα είναι απαραίτητη και αυτή γίνεται μόνο με τη στήριξη των συγχωριανών μας αλλά και με όλο τον κόσμο που έχει σταθεί δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια. Αλληλέγγυος κόσμος, Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Κρύα Βρύση» και η Α.Π.Ο.Δρασης όλοι μαζί ενωμένοι προχωρήσαμε σε αυτή τη αγορά αλλά και εξοπλίσαμε το κουτί πρώτων βοηθειών που βρίσκεται μέσα στο σχολείο για την άμεση πρόληψη και φροντίδα σε έκτακτη ανάγκη.

Για εμάς η αγορά του απινιδωτή είναι μία επένδυση που αποσκοπεί στο να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Επιπλέον είναι μία συνέχεια του σεμιναρίου πρώτων βοηθειών που έγινε στις 15 και 16 Ιούνη από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου στο χωριό μας ώστε να έχουμε τις κατάλληλες γνώσεις για να μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε αλλά και να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σωστά σε επείγουσες καταστάσεις.
Η τοποθεσία του απινιδωτή προστέθηκε στον πανελλαδικό χάρτη Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών για να γίνει προσβάσιμος σε όλο τον κόσμο
».

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ