«Έξω φρενών» ο Γκουαρντιόλα με την Premier League: «Δεν επέτρεψαν να μετατεθούν οι πρώτοι αγώνες μας»

«Έξω φρενών» ο Γκουαρντιόλα με την Premier League: «Δεν επέτρεψαν να μετατεθούν οι πρώτοι αγώνες μας»

Το ποδοσφαιρικό καλεντάρι είναι ήδη επιβαρυμένο με πολλούς αγώνες και μεγάλη κόπωση για τους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι κάτι που δυσανασχετεί τόσο τους ίδιους, όσο φυσικά και τους προπονητές.

Στις 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τη συμμετοχή 32 ομάδων, στο οποίο θα συμμετάσχει και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του ζήτησε να αναβληθούν οι δύο πρώτοι αγώνες στο επόμενο πρωτάθλημα, ώστε να υπάρξει το απαιτούμενο διάστημα ξεκούρασης, όμως η Premier League αρνήθηκε.

Οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα

«H Premier League δεν επέτρεψε να μετατεθούν οι δύο πρώτοι αγώνες. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε να μετατεθούν οι αγώνες για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες, ώστε να κάνουμε διακοπές μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Όμως δεν επετράπη. Αν είπε η Premier League ναι σ’ εμάς; Όχι, απολύτως, όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.

Όσο για τους ποιους παίκτες θα παρατάξει στο μεγάλο event του καλοκαιριού τόνισε: «Δεν έχω τώρα απάντηση, αλλά θα πάρουμε αποφάσεις με την κοινή λογική».

Βέβαια, σύμφωνα με το BBC, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση αναβολής στην Premier League για την επόμενη σεζόν.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ