«Mr Prada»: Ο δημοφιλής tiktoker συνελήφθη ως ύποπτος φόνου

«Mr Prada»: Ο δημοφιλής tiktoker συνελήφθη ως ύποπτος φόνου

O δημοφιλής tiktoker με το ψευδώνυμο «Mr Prada» κατηγορείται για τον φόνο ενός 69χρονου ψυχολόγου από τη Λουιζιάνα.

Ο κατά κόσμον Terryon Thomas με τους 4,3 εκατομμύρια ακολούθους, συνελήφθη στο Ντάλας του Τέξας το απόγευμα της Τρίτης, αφού φέρεται να εθεάθη να οδηγεί ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκε στο φερόμενο ως θύμα του William Abraham.

Το πτώμα του Abraham βρέθηκε τυλιγμένο σε μουσαμά την Κυριακή στο Baton Rouge της Λουιζιάνα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι πέθανε από αμβλύ τραύμα στο κεφάλι, περιγράφοντας τον θάνατο ως «πολύ φυσικό, πολύ βίαιο θάνατο».

Ο 20χρονος Thomas κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του East Baton Rouge, και τελεί υπό κράτηση στο Ντάλας του Τέξας περιμένοντας την έκδοσή του στη Λουιζιάνα.

«Πρόκειται για μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα χρειαστεί χρόνος για να συγκεντρωθούν περαιτέρω στοιχεία», ανέφερε εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη.

«Ελπίζω ότι αυτή η σύλληψη μπορεί να φέρει κάποιο τέλος και σιγουριά στους φίλους και την οικογένεια (του θύματος)», πρόσθεσε.

Στοιχεία και μαρτυρίες

Το πτώμα του 69χρονου Abraham βρέθηκε μέσα σε έναν μπλε μουσαμά στην ανατολική πλευρά του US Highway 51 την Κυριακή, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι αργότερα ανακάλυψαν ότι το αυτοκίνητό του είχε εξαφανιστεί.

Η αστυνομία δήλωσε ότι αργότερα ανακάλυψε υλικό από κάμερα ασφαλείας που φέρεται να αποκάλυψε ότι ο Thomas ήταν το τελευταίο άτομο που εθεάθη να οδηγεί το όχημα του Abraham.

Στη συνέχεια επιχείρησαν να καταδιώξουν τον νεαρό tiktoker, αλλά αυτός φέρεται να αντιστάθηκε στη σύλληψη, να έκανε όπισθεν στο αυτοκίνητο των αστυνομικών και να τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία ερεύνησε το διαμέρισμα του Thomas στο Baton Rouge, όπου φέρεται να βρήκε στοιχεία «βίαιης σωματικής διαμάχης» και «σημαντική ποσότητα αίματος» και απροσδιόριστα όπλα.

Πρόσθεσαν ότι μάρτυρες φέρεται να είδαν τον Thomas να σέρνει «ένα αντικείμενο τυλιγμένο σε ένα μπλε χρώματος μουσαμά» μέσα στο αυτοκίνητο του ψυχολόγου το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το υλικό από το βίντεο παρακολούθησης φαίνεται επίσης να δείχνει τον Abraham να φτάνει νωρίτερα εκείνη την ημέρα στο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου ζούσε ο Thomas, φορώντας τα ίδια ρούχα με τα οποία είχε βρεθεί το πτώμα του.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε πώς ο Thomas και ο Abraham γνώριζαν ο ένας τον άλλον ή αν ο Thomas ήταν πελάτης του ψυχολόγου.

Ο Terryon Thomas είναι γνωστός στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης TikTok, όπου δημοσιεύει βίντεο για εκατομμύρια οπαδούς με θέματα όπως το σχολείο, τις σχέσεις και τα trends.

Δείτε μερικά από τα βίντεό του: 

@mr.prada458 #fyp ♬ original sound – ClubHouseVideos
@mr.prada458 #fyp ♬ som original – Aline 🎧 🪐
@mr.prada458 #fyp ♬ original sound – Lee



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ