Shag: Το κούρεμα που μας προτείνει να υιοθετήσουμε αυτή τη σεζόν ο οίκος Louis Vuitton

Shag: Το κούρεμα που μας προτείνει να υιοθετήσουμε αυτή τη σεζόν ο οίκος Louis Vuitton

Το βράδυ της Τρίτης, η Louis Vuitton παρουσίασε τη womenswear SS25 ready-to-wear collection, στο εμβληματικό Cour Carrée του Λούβρου. Για τον creative director του οίκου, Nicolas Ghesquière, ήταν μια γιορτή της αντίθεσης, όπου η απαλότητα συνάντησε τη δύναμη, η ιστορία αγκάλιασε τη σύγχρονη εποχή και η μόδα αλληλεπίδραση με την τέχνη.

Τα jackets ήταν βασικό συστατικό της συλλογής, καθώς παρουσιάστηκαν κι άλλα, από πιο πολυτελή υλικά, όπως το βελούδο και το tweed, τα οποία έκαναν εξαιρετικό combo με stripped biker shorts. Είδαμε, επίσης, κάπρι παντελόνια με πλεκτές μπλούζες και εντυπωσιακά κοσμήματα, ακόμα μια απόδειξη ότι ο σχεδιαστής έκανε τα πάντα με επιτυχία για να υπάρξει η ελαφρότητα με την πολυτέλεια.

Σε αυτό το άρθρο όμως θα σταθούμε στο hair look που είχαν τα μοντέλα στην πασαρέλα. Όπως θα δείτε το shag ήταν το κυρίαρχο κούρεμα στο show του οίκου Louis Vuitton στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Έχουμε δει αρκετές celebrities όπως οι Miley Cyrus, Charlize Theron να το υιοθετούν. Κι αν τους τελευταίους μήνες το έχουμε αφήσει στην άκρη, έρχεται τώρα το show του οίκου Louis Vuitton να μας υπενθυμίσει ότι μπορεί να δείχνει κομψό και σοφιστικέ.

Το shag είναι ιδανικό για εσένα που παραμένεις πιστή στα μεσαίου ή ακόμη και μακριά μαλλιά σου. Στο show του Louis Vuitton, τα μοντέλα έχουν ανεπιτήδευτες αφέλειες και μήκος με έντονες ασυμμετρίες. Πρόκειται για ένα shag που μπορείς να αποκτήσεις τόσο αν έχεις ίσια όσο και σπαστά ή ακόμη και σγουρά μαλλιά και ένα κούρεμα που θέλει ελάχιστο styling για να δείχνει υπέροχο. Το μυστικό άλλωστε κρύβεται στην χαλαρή του διάθεση.

Επίσης είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να λουστείς και να φύγεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις συσκευές θερμότητας. Όσο πιο ανέμελο και ανεπιτήδευτο φαίνεται τόσο το καλύτερο.

 

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ