Η προσπάθεια της Μελάνια να πείσει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η προσπάθεια της Μελάνια να πείσει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χτύπησε το χέρι του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ισραήλ, προσπάθησε να εξηγήσει η Μελάνια Τραμπ.

Πρόκειται για τη στιγμή στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, η οποία  προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης αφού έλαβε χώρα τον Μάιο του 2017.

Εκείνη την εποχή, βίντεο έδειχνε ξεκάθαρα τη Μελάνια να χτυπάει το χέρι του Τραμπ ενώ περπατούσε μισό βήμα πίσω του και πίσω από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τη σύζυγό του Σάρα.

Τώρα η Μελάνια διέψευσε τις εικασίες ότι η χειρονομία ήταν ενδεικτική της κατάστασης του γάμου της.

Είναι όμως έτσι;

Πώς δικαιολόγησε η Μελάνια την στιγμή που χτύπησε το χέρι του Τραμπ

«Το κόκκινο χαλί απλώς δεν μπορούσε να μας χωρέσει τέσσερις δίπλα-δίπλα», γράφει, σε απόσπασμα που εξασφάλισαν οι New York Times.

«Ήταν μια μικρή αθώα χειρονομία, τίποτα περισσότερο».

Το περιστατικό απασχόλησε την πρώην Πρώτη Κυρία στο πλαίσιο των απομνημονευμάτων της, τα οποία αναμένεται να εκδοθούν στις 8 Οκτωβρίου.

Τα άλλα βίντεο;

Δεν είναι μια, δεν είναι δυο αλλά είναι πολλές πλέον οι φορές που ο φακός έχει τσακώσει τη Μελάνια Τραμπ να αποφεύγει να πιάσει το χέρι του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων τους.

Εκτός από το βίντεο για το οποίο μιλά η Μελάνια , υπάρχουν κι’ άλλα παρόμοια που δείχνουν να απομακρύνει το χέρι της από τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς κατεβαίνουν από το Air Force One, υποδηλώνοντας ότι δεν της είναι και τόσο ευχάριστο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, το περιστατικό στο οποίο οι δυο τους προσγειώθηκαν στη βάση Άντριους στην Ουάσινγκτον ύστερα από πτήση από το Νιού Τζέρσεϊ, μετά τον θάνατο του αδελφού του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ρόμπερτ, το Σάββατο σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Καθώς το ζευγάρι κατεβαίνει τις σκάλες του αεροσκάφους ο Τραμπ απλώνει το χέρι του για να πιάσει το χέρι της Μελάνια, η οποία με μια απότομη κίνηση προσπαθεί – μάλλον – να συγκρατήσει το φόρεμά της για να μην το σηκώσει ο άνεμος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να επιχειρεί επίμονα να της πιάσει το χέρι, αλλά μάταια. Η ψυχρότητα της Μελάνια έκανε κάποιους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν ότι ούτε ο θάνατος του αδερφού του Τραμπ, δεν κατάφερε να την κάνει να τον… λυπηθεί.

Το ερώτημα πλέον είναι γιατί προσπαθεί τόσο πολύ η Μελάνια να δικαιολογήσει γεγονότα που έχουν συμβεί και που έχουν καταγραφεί από το φακό;



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ