Ο Γιαννάκης έφυγε, ο Ηλιόπουλος μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Αγρίνιο- «Τι είναι αυτά Πουλικίδη…»-

Ο Γιαννάκης έφυγε, ο Ηλιόπουλος μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Αγρίνιο- «Τι είναι αυτά Πουλικίδη…»-

Πρώτη ήττα της χρονιάς για την ΑΕΚ της Super League χθες βράδυ στο Αγρίνιο. Και συνέβη στην εβδομάδα της αποχώρησης του Γιαννάκη Παπαδόπουλου και του Παναγιώτη Κονέ. Τώρα δηλαδή που ο ιδιοκτήτης Μάριος Ηλιόπουλος αποφάσισε, να πάρει επιτέλους την ομάδα στα χέρια του: Με δικούς του συνεργάτες και όχι αυτούς που του άφησε… προίκα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Καμιά φορά όμως όταν κάνεις σχέδια…: Ήταν αρμοδιότητα του Γιαννάκη χρόνια ολόκληρα οι επισκέψεις στα αποδυτήρια των διαιτητών, παρέα με τον Τίγρη. Χιλιό-τραγουδισμένες διάφορες ιστορίες σε Ηράκλειο, Περιστέρι, Βόλο. Διαβόητη η περίφημη πόρτα «της γιαγιάς» στο τούνελ της Νέας Φιλαδέλφειας που οδηγούσε απευθείας στην αγκαλιά των ρέφερι. Έχουν γίνει όλα αυτά, δεν είναι επιστημονική φαντασία. Και έγιναν σε μια επταετία που η Πολιτεία σφύριζε… αδιάφορα έχοντας παρατήσει το ποδόσφαιρο στη μοίρα του.

Τέλος πάντων, ο Γιαννάκης κατέθεσε πινακίδες στην ΑΕΚ. Η συνήθεια της επίσκεψης στο καμαράκι των διαιτητών όμως φαίνεται πως έμεινε σε φόντο κιτρινόμαυρο. Και χθες στο Αγρίνιο την ανάλαβε ο ιδιοκτήτης με τον Γιώργο Κοσμά –που προς το παρόν μοιάζει ο τελευταίος των Μοϊκανών της πρώην διοίκησης-. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «dikisports.blogspot.com» ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, επισκέφθηκε την διαιτητική ομάδα στα αποδυτήρια, στη διάρκεια του ημιχρόνου, προκειμένου να παραπονεθεί.

«Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο ο Πουλικίδης έδωσε “σπόρια” στον Παναιτωλικό. Ισορρόπησε στην επανάληψη. Μετά την επίσκεψη του Super Mario στα αποδυτήρια, κατά την ανάπαυλα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα ως προς την επίσκεψη ενώ η εν λόγω ιστοσελίδα επανέρχεται με το τι είπε ο Ηλιόπουλος στους διαιτητές: «Πάντως, ευγενέστατος ο Super Mario στην ανάπαυλα. Το μόνο που είπε ήταν: “Τι είναι αυτά, Πουλικίδη;” Ούτε καν για φ.α.».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ