Εργαστήριο με θέμα το μοντάζ από τον Γιώργο Μαυροψαρίδη

Γιώργος Μαυροψαρίδης

Αυτή θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στο μοντάζ ταινιών με έναν από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες της βιομηχανίας. Θα έχετε μια εκπαιδευτική εμπειρία υψηλής ποιότητας σε μια μικρή και οικεία ομάδα μόλις 25 συμμετεχόντων, με τον αναγνωρισμένο μοντέρ Γιώργο Μαυροψαρίδη.

Ο Γιώργος Μαυροψαρίδης, υποψήφιος δύο φορές για Όσκαρ στην κατηγορία «Καλύτερο Μοντάζ», είναι μια διακεκριμένη προσωπικότητα στο μοντάζ ταινιών, γνωστός για την περίπλοκη και συναρπαστική αφήγηση μέσω του μοντάζ. Έχει μοντάρει πολυάριθμες βραβευμένες ταινίες, όπως “Poor Things”, “The Favourite”, “The Lobster” και “Dogtooth”, συνεργαζόμενος στενά με τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο για να δημιουργήσει ξεχωριστές κινηματογραφικές εμπειρίες.

Με μια καριέρα που εκτείνεται σε πολλές κριτικά αναγνωρισμένες ταινίες, ο Μαυροψαρίδης έχει διαμορφώσει έναν μοναδικό στιλ μοντάζ που έχει συμβάλει σημαντικά στη σύγχρονη κινηματογραφία.

Αυτό το 2ήμερο εντατικό εργαστήριο είναι περιορισμένο σε 25 συμμετέχοντες, διασφαλίζοντας προσωπική προσοχή και ένα εστιασμένο μαθησιακό περιβάλλον. Σας προτείνουμε να εγγραφείτε γρήγορα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας. Το κόστος του εργαστηρίου είναι 599 ευρώ, αλλά προσφέρουμε μια ειδική έκπτωση μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, που θα κοστίσει μόνο 399 ευρώ.

Γιώργος Μαυροψαρίδης (Φωτογραφία Απόλλων Μπόλλας)

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, Γερμανία, στις 1 και 2 Μαρτίου 2025. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να μάθετε από έναν από τους δασκάλους του μοντάζ ταινιών και να αναβαθμίσετε τις ικανότητές σας σε αυτή την κρίσιμη πτυχή της κινηματογραφικής διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την εγγραφή στο εργαστήριο με θέμα το μοντάζ πατήστε εδώ.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ