Μαγνησία: Απαραίτητη μια διαφημιστική καμπάνια για να επιστρέψουν οι τουρίστες

pelion-volos_1743x752

Υπήρξε πολύ μεγάλο πρόβλημα στην τουριστική προσέλευση στη Μαγνησία λόγω των καταστροφών, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Γιώργος Ζαφείρης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας. Ιδιαίτερα το περιστατικό με τα νεκρά ψάρια ήταν φέτος το οριστικό χτύπημα στον τουρισμό της περιοχής, πρόσθεσε. Αναμένουμε την 28η Οκτωβρίου για να ανακάμψει κάπως η περιοχή μας, τόνισε και συμπλήρωσε ότι οι σχολικές εκδρομές και ο συνεδριακός τουρισμός είχαν τη μεγαλύτερη μείωση φέτος.

Ο τουρισμός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος τομέας και ότι χάνεται σήμερα δε μπορεί να αναπληρωθεί αύριο, επισήμανε ο κ. Ζαφείρης, συμπληρώνοντας ότι οι επαγγελματίες του τουρισμού αναμένουν τη στήριξη από την Πολιτεία και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα. Απαιτείται μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και συζητάμε το θέμα με τον ΕΟΤ, κατέληξε λέγοντας ότι για την περιοχή του Βόλου και το Πήλιο υπάρχει ήδη πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού με 12ημερη δωρεάν παραμονή.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-1024x480-1-1026x480

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το συνέδριο του ACTinPRISON

Με τη λήξη του  προγράμματος ACTinPRISON-Interaction matters: Research ondevelopment of alternative curricular experiences for young prisoners andprospective teachers, χρηματοδοτούμενου από το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., διοργανώνεται συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τίτλο “Εκπαίδευση στις φυλακές:…