Μετά το διαζύγιό της μετακόμισε σε ένα συγκρότημα κατοικιών με την αδερφή, τον ξάδερφο και την κολλητή της

Μετά το διαζύγιό της μετακόμισε σε ένα συγκρότημα κατοικιών με την αδερφή, τον ξάδερφο και την κολλητή της

Για κάποιους ανθρώπους το διαζύγιο ισοδυναμεί με μοναξιά, ωστόσο αυτή δεν είναι η περίπτωση της Jenny, μιας γυναίκας που αφηγήθηκε τη ιστορία της στο Goodmorning America εμπνέοντας πολλούς ακόμα.

Όταν ο γάμος της τελείωσε, μετά από είκοσι χρόνια, νοίκιασε ένα σπίτι κοντά στον ξάδερφό της, τη γυναίκα του και τους γιους τους. Γρήγορα έγινε κολλητή με τη γειτόνισσά της και άρχισε να σκέφτεται να αγοράσει το γειτονικό σπίτι, παρόλο που δεν ήταν προς πώληση. Όμως η τύχη την ευνόησε γιατί οι ιδιοκτήτες του χρειάστηκε να μετακομίσουν για οικογενειακούς λόγους. Πριν από δύο χρόνια πήρε διαζύγιο και η αδερφή της, η οποία μετακόμισε επίσης σε ένα σπίτι στη γειτονιά. Έτσι, πλέον όλοι ζουν δίπλα δίπλα.

Το βίντεο με το οποίο μάς ξεναγεί σε αυτή την ασυνήθιστη συνθήκη έγινε viral επειδή, όπως πιστεύει «πολλοί νιώθουν μοναξιά». Η ίδια προσθέτει ωστόσο ότι για να την ανακουφίσουμε δεν είναι απαραίτητο να καταφύγουμε στο «παραδοσιακό μοντέλο, αλλά σε ό,τι έχει αποτέλεσμα στον καθένα μας». Πλέον, η Jenny και οι φίλοι και συγγενείς της έχουν αυτό που αποκαλούν αστειευόμενοι «το συγκρότημα»:

«Κάποιος μαγειρεύει, κάποιος άλλος ψήνει και άλλος έχει αναλάβει την κηπουρική. Μέρα με τη μέρα καταλήξαμε σε διαφορετικούς ρόλους για τον καθένα. Αυτό που θέλω να κρατήσει ο κόσμος από την ιστορία μας είναι ότι δεν χρειάζεται όλοι να ζουν όπως εμείς, σε μονοκατοικίες στα προάστια. Μια παρέα φίλων μπορεί να αγοράσει ένα σπίτι ή να ζει στα διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας».

Δείτε το βίντεο:

Μετά το διαζύγιό της μετακόμισε σε ένα συγκρότημα κατοικιών με την αδερφή, τον ξάδερφο και την κολλητή της appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.



Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ