O N. Ανδρουλάκης πρώτος στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία

1

Πρώτος στις προτιμήσεις των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία ο Νίκος Ανδρουλάκης σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών με δεύτερη της Άννα Διαμαντοπούλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, στη Μαγνησία καταμετρήθηκαν 3.513 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Η καταμέτρηση έδωσε 815 ψήφους στη Διαμαντοπούλου, 1.267 ψήφους στον Ανδρουλάκη, 774 ψήφους στον Δούκα, 489 ψήφους στον Γερουλάνο, 79 ψήφους στη Γιαννακοπούλου και 74 ψήφους στον Κατρίνη.

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησίας, Νίκος Πολίτης, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του που πολλοί προσήλθαν για να ψηφίσει και όλα σε γενικές γραμμές κύλησαν ήρεμα. Επιπλέον, επισήμανε ότι ο κ. Γερουλάνος πέτυχε μεγάλο αριθμό ψήφων και που για μικρό αριθμό ψήφων δεν πήρε τη δεύτερη θέση πανελλαδικά και του έδωσε εύσημα για τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του.

Επιπλέον εκτίμησε, ότι κανείς από τους υποψηφίους δεν θα παροτρύνει τους ψηφοφόρους του να ψηφίσει υπέρ του ενός η του άλλου. Επισήμανε, δε ότι εκτός της Αττικής ο κ. Ανδρουλάκης είχε μεγάλο ρεύμα υπέρ του, όπως και στη Θεσσαλία, αυξάνοντας έστω και λίγο τις δυνάμεις του.

“Ο κόσμος ίσως να μην ήθελε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά έτσι όπως βγήκε και ο τρόπος χειρισμού από τον πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη ήταν σωστός. Δεν δεν είπε ότι εγώ έχω ακόμη ενάμισι χρόνο μέχρι το συνέδριο, οπότε κάθομαι στην καρέκλα μου. Αλλά ο στόχος είναι να δώσουμε φωνή στους πολίτες και να είμαστε μια αξιοπρεπής αντιπολίτευση και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά των πολιτών”. Τόνισε δε ότι όλοι οι υποψήφιοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα σεβαστούν το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής.

Δικαίωμα ψήφου τη δεύτερη Κυριακή έχουν μόνο όσοι χθες ψήφισαν χθες, δεν μπορεί να συμμετέχει νέος ψηφοφόρος και φυσικά αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει αντίτιμο.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ