Ο Τζον Μπογιέγκα θα υποδυθεί τον Ότις Ρέντινγκ στη νέα βιογραφική ταινία “Otis & Zelma”

OTIS

Ο Τζον Μπογιέγκα έχει επιλεγεί για να υποδυθεί τον θρυλικό τραγουδιστή της σόουλ Ότις Ρέντινγκ στη νέα βιογραφική ταινία Otis & Zelma” που ακολουθεί τη μακροχρόνια σχέση του καλλιτέχνη με τη σύζυγό του Ζέλμα Ρέντινγκ.

Ο Άγγλος ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του ως Φιν στην τριλογία του σίκουελ του “Star Wars” θα συμπρωταγωνιστήσει με τη Ντανιέλ Ντίντγουιλερ.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα εξιστορεί τη ζωή του Ότις Ρέντινγκ και θα παρακολουθεί «τα 10 σύντομα χρόνια που έζησαν μαζί ο Ότις και η Ζέλμα και την αιώνια ιστορία αγάπης τους μετά τον θάνατό του». «Η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητα της Ζέλμα να διατηρήσει τη μουσική του κληρονομιά τα τελευταία 56 χρόνια την τροφοδοτεί, όπως τροφοδοτούσε τον Ότις η αγάπη του για τη Ζέλμα» αναφέρεται στη σύνοψη της ταινίας.

Γνωστός για τις επιτυχίες του “(Sittin’ On) the Dock of the Bay”, «Respect», “These Arms of Mine“, “I’ve Been Loving You Too Long” και “Hard to Handle“, ο Ότις Ρέντινγκ γρήγορα έγινε σούπερ σταρ της σόουλ μουσικής τη δεκαετία του ‘60. Νωρίτερα, γνώρισε τη Ζέλμα όταν ήταν 18 ετών και παντρεύτηκαν το 1961. Η εκκολαπτόμενη καριέρα του Ρέντινγκ συντομεύτηκε τραγικά όταν πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1967. Ήταν 26 ετών.

Την ταινία “Otis & Zelma” θα σκηνοθετηθεί από τη Τσάνινγκ Γκόντφρι Πίπλς σε σενάριο της Ντονέτα Λαβίνια Γκρέις. Η ταινία έχει λάβει την πλήρη υποστήριξη της Ζέλμα Ρέντινγκ.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ