Ρονάλντο: «Κάντε μια προσφορά στον Ντε Μπρόινε που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί»

O Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας το επόμενο καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun», ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τη διοίκηση της Αλ Νασρ να κάνει τα πάντα για να συμφωνήσει μαζί του.

Τι αναφέρουν στη Σαουδική Αραβία

«Κάντε του μια προσφορά που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ πως ήταν η συμβουλή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη διοίκηση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας και αυτή πρόκειται να δελεάσει τον Βέλγο σταρ με πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με εβδομαδιαίες αποδοχές στο ένα εκατ. ευρώ, τις τριπλάσιες δηλαδή από τις αποδοχές του στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Να σημειωθεί πως το καλοκαίρι η Αλ Ιτιχάντ είχε καταθέσει τεράστια προσφορά, κοντά στα 100 εκατ. ευρώ, για να πάρει τα δικαιώματα του 32χρονου άσου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σίτι έως το 2025, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα και η διοίκηση τον έπεισαν να μείνει στην ομάδα και ν’ αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ