Αυτός είναι ο «διακαής» πόθος του Πεπ για αντί – Ρόδρι

Αυτός είναι ο «διακαής» πόθος του Πεπ για αντί – Ρόδρι

Η Μάντσεστερ Σίτι σκανάρει την αγορά για να βρει παίκτη στη θέση του Ρόδρι. Δύσκολη αποστολή, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει βρει τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην νευραλγική θέση του εξαριού.

Και το όνομα αυτού… Μάρτιν Θουμπιμέντι. Ο Ισπανός χαφ της Σοσιεδάδ έφτασε το καλοκαίρι μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ, όμως αυτή χάλασε κυριολεκτικά στο παρά ένα.

Η Λίβερπουλ και ο Σλοτ

Όπως μάλιστα είχε αναφέρει ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ, ο 25χρονος χαφ «αποφάσισε να μην έρθει», παρά τις προσπάθειες της Λίβερπουλ, που «έκανε τα πάντα» προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεσή του.

Οι «πολίτες» όμως είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους, κάνοντας μπάσιμο για να τον πείσουν να μετακομίσει στην μπλε μεριά του Μάντσεστερ. Ο Ισπανός μέσος έχει ρήτρα 60 εκατομμυρίων ευρώ και οι πολίτες είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνηση τους, ώστε να θωρακίσουν την μεσαία τους γραμμή με έναν ποιοτικό χαφ, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν έκλαψε ο Νέεσκενς (vids, pics)

Όταν έκλαψε ο Νέεσκενς (vids, pics)

Γιόνγκμπλουντ, Σουρμπίρ, Γιάνσεν, Ρένζενμπρινκ, Κρόιφ και τώρα Νέεσκενς. Πάνω από τους μισούς ολλανδούς παίκτες που ξεκίνησαν…