Καστρίτης: «Βγάλαμε αντίδραση – Σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους»

Καστρίτης: «Βγάλαμε αντίδραση – Σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους»

Ύστερα από δύο ήττες στο ΕuroCup, αλλά και μία για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Άρης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα διαλύοντας τη Λιετκάμπελις εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης της Euroleague.

Ο Γιάννης Καστρίτης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του, ωστόσο δεν έκρυψε την ανησυχία του για το αν είναι ακόμα έτοιμοι οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καστρίτης: «Eίναι σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Τα παιδιά έδειξαν μια πρώτη αντίδραση σήμερα. Όταν δουλεύεις σκληρά, θα έρθει η συνέπεια που πρέπει. Θα είμαι χαρούμενος αν έχουμε σταθερότητα. Δεν είμαι σίγουρος αν είμαστε έτοιμοι».

Για τις αρκετές λύσεις που είχε ο Άρης επιθετικά: «Είμαστε ένα γκρουπ δώδεκα παικτών. Σήμερα είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Είχαμε κενά και νεκρά διαστήματα, άλλα κρατάμε τη συνέπεια. Όταν η Λιετκάμπελις προσπάθησε να πλησιάσει, εμείς κρατηθήκαμε μπροστά».

Τολιόπουλος: «Εξαιρετική απόδοση σε ομαδικό επίπεδο»

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος που με τους 26 πόντους που σημείωσε έσπασε το ατομικό του ρεκόρ στη διοργάνωση που ήταν οι 22 από πέρσι τον Οκτώβρη απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η νίκη, ενώ στάθηκε στη συνολική προσπάθεια της ομάδας.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Τολιόπουλος:

Για το θετικό αποτέλεσμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που είναι η πρώτη στη σεζόν».

Για την εμφάνισή του: «Δεν έχει σημασία αν είμαι εγώ ή άλλος, σημασία έχει η νίκη. Ήταν μια εξαιρετική απόδοση σε ομαδικό επίπεδο. Αμυντικά ήμασταν καλοί και στα προηγούμενα ματς, προσπαθούμε επιθετικά να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ