Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου – Τι κατέθεσαν οι δράστες

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου – Τι κατέθεσαν οι δράστες

Δύο αδέλφια ομολόγησαν την δολοφονία ενός 28χρονου στην Κυψέλη, μετά από αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Δευτέρας.

Η στιγμή της δολοφονίας, έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνονται οι δύο δράστες να έχουν έντονο διαπληκτισμό με το θύμα, μερικές στιγμές πριν από το έγκλημα στην Κυψέλη.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Πώς συνέβη το έγκλημα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας (7/10), αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, έναν 28χρονο από την Αλβανία, και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, αλβανικής καταγωγής επίσης που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

«Μας κακοποιούσε»

Ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

Τα δύο αδέρφια, που έχουν την ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

«Έχουμε εξοικειωθεί με τη βία»

Το συμβάν σχολίασαν ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας και η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου, μιλώντας στο MEGA.

«Πρόκειται για εκδίκηση είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες όπως ανέφερε.

Από την πλευρά της η ψυχολόγος κ. Αργυρίου, σχολιάζοντας τα πολλά περιστατικά βίας από ανήλικους τον τελευταίο καιρό, είπε ότι «πλέον έχουμε εξοικειωθεί με τη βία» και τόνισε ότι μεγάλη πληγή αποτελούν και τα βιντεοπαιχνίδια τα οποία προβάλλουν βία.

«Ούτε το ίδιο το θύμα δεν είχε καταλάβει τι είχε πάθει»

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στον Σωτήρη Μπαρσάκη, το θύμα σύρθηκε αιμόφυρτο μέχρι τη συμβολή των οδών Πατησίων και Χανίων, «χωρίς να είχε καταλάβει κι ο ίδιος τι είχε πάθει».

Εκεί ήταν μαζεμένος ήδη κόσμος, καθώς είχε γίνει τροχαίο λίγο πιο πάνω.

Στο σημείο είναι ορατά ακόμα τα αίματα του 28χρονου, ο οποίος έπεσε ακριβώς μπροστά στα μάτια των περαστικών, με τον κόσμο να σπεύδει να φέρνει πετσέτες για να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ